Tremor Games Üyelik

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar denedim her yolu bir türlü olmadı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteye bir türlü üye olamadım içinizden biri üye olup bilgilerini bana atabilir mi ? atarsa çok minnettar kalırım

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallahi kayıt ol , oradan ben puan kasarak yaklaşık 500 USD değerinde item ve oyun aldım "nasıl kastığımı sorma" :)

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum fakat daha önceden galiba üye olmuşum hiç hatırlamıyorum bana her üye olduğumda 1 hakkınız var diyor bütün e-maillerime forgot password yaptım gelmedi ya :'( biriniz açsa kullanmadığı pc falan varsa :( bende istiyorum steamdan bir sürü var hesap yok şansızlığa bak :(

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden bir üyeliğin varmıydı, eğer yoksa birisi senin Username'ın ile üye olmuş olabilir.

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç bilmiyorum denedim aynı hata her ip ve bilgisayardan tek hak var yazıyor sıkıldım emaillerimin hiç biride olmadı aynı internete bağlı farklı bilgisayardan üye olunur mu ?

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç bilmiyorum denedim aynı hata her ip ve bilgisayardan tek hak var yazıyor sıkıldım emaillerimin hiç biride olmadı aynı internete bağlı farklı bilgisayardan üye olunur mu ?
tarayıcının çerez-önbellek-geçmişini silip öle dene istersen, işe yarayabilir.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey yapamadın IP'ni değiştirebilirsin.Uğraşmak istemiyorsan modeme reset atıp temiz bir e-mail ile tekrar üye olmayı dene.

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
çerezleri şimdi deneyecem fakat modeme restart atarak ip değişebilir mi ? yani bu laptop wi-fiyle bağlanıyor kabloyla değil

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen sanırsam ip adresin değişiyor aç-kapa yap bakalım ondan sonra farklı bir mail adresine dene + yeniden tarayıcının önbellek temizle ..