Üstteki Üyeyi Satışa Çıkarıyoruz.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar kim futbolcu mu ;_;

FOTODAKİ BARNEY WÖW

onlar zengin iş adamları. futbolu yönetiyorlar. hepsi çok zengin. abramoviç'in öyle bir yatı var mesela, anlatılmaz yaşanır :) hepsi çok zengin. 100 milyon euroluk transferi de florentino perez yaptı zaten. adam parayı bol keseden harcıyor. senin de paran olacak işte :D perez arkamda mesela, senin de arkanda abramoviç olacak, benim kadar paran olacak, burada istediğin üyeyi satın alabileceksin :D ne dersin :=D

Suit up Barney! B)

Özellikler: İngilizce biliyor
Para: 81 Milyon Euro veya Sterling+Sturridge karşılığında satılır.
Açık artırma: yok

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
onlar zengin iş adamları. futbolu yönetiyorlar. hepsi çok zengin. abramoviç'in öyle bir yatı var mesela, anlatılmaz yaşanır :) hepsi çok zengin. 100 milyon euroluk transferi de florentino perez yaptı zaten. adam parayı bol keseden harcıyor. senin de paran olacak işte :D perez arkamda mesela, senin de arkanda abramoviç olacak, benim kadar paran olacak, burada istediğin üyeyi satın alabileceksin :D ne dersin :=D

Özellikler: İngilizce biliyor
Para: 81 Milyon Euro veya Sterling+Sturridge karşılığında satılır.
Açık artırma: yok

Mutlu olmadığım yere gitmek istemiyorum, kondisyonuma ve sağlığıma olumsuz etki yapar. Ayrıca bonservisim elimde, bağımsız davranmak istiyorum. B)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Mutlu olmadığım yere gitmek istemiyorum, kondisyonuma ve sağlığıma olumsuz etki yapar. Ayrıca bonservisim elimde, bağımsız davranmak istiyorum. B)
Özellikler: Ateşli bir trol olduğu söyleniyor bende satın aldım size daha pahalıdan çakmayı düşünüyorum
Miktar: Aldığım fiyatın sadece -15 katından satıyorum sadece 25 krş paypala atıyorsunuz eve teslimat yapıyoruz
Açık Arttırma / Pazarlama pay: Malı ucuzdan veriyorum dediğim gibi düzden ver yada açık arttırma demeyin olmayacak

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Özellikler: Ateşli bir trol olduğu söyleniyor bende satın aldım size daha pahalıdan çakmayı düşünüyorum
Miktar: Aldığım fiyatın sadece -15 katından satıyorum sadece 25 krş paypala atıyorsunuz eve teslimat yapıyoruz
Açık Arttırma / Pazarlama pay: Malı ucuzdan veriyorum dediğim gibi düzden ver yada açık arttırma demeyin olmayacak

Avatarının da barut olduğunu hesaba katarsak alıcının iyi düşünmesi gerek. B)
Ayrıca satıştan gelen karın %75'ini isterim.
(Meth yapmayı da biliyorum, lazım olacaksa.)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
25 milyon euroya alıyorum.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Özellikler: Virüslü bir Exe dosyası olması
Miktar: 25 TL
Açık Arttırma: Yok / Pazarlama Payı: Var

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0