- En iyi cevaplar
- 0
Onlar kim futbolcu mu ;_;
FOTODAKİ BARNEY WÖW
Suit up Barney! B)
FOTODAKİ BARNEY WÖW
STAY AWESOME B)B)B)B)B)Suit up Barney! B)
FOTODAKİ BARNEY WÖW
Suit up Barney! B)
onlar zengin iş adamları. futbolu yönetiyorlar. hepsi çok zengin. abramoviç'in öyle bir yatı var mesela, anlatılmaz yaşanırhepsi çok zengin. 100 milyon euroluk transferi de florentino perez yaptı zaten. adam parayı bol keseden harcıyor. senin de paran olacak işte
perez arkamda mesela, senin de arkanda abramoviç olacak, benim kadar paran olacak, burada istediğin üyeyi satın alabileceksin
ne dersin :=D
Özellikler: İngilizce biliyor
Para: 81 Milyon Euro veya Sterling+Sturridge karşılığında satılır.
Açık artırma: yok
Özellikler: Ateşli bir trol olduğu söyleniyor bende satın aldım size daha pahalıdan çakmayı düşünüyorumMutlu olmadığım yere gitmek istemiyorum, kondisyonuma ve sağlığıma olumsuz etki yapar. Ayrıca bonservisim elimde, bağımsız davranmak istiyorum. B)
Özellikler: Ateşli bir trol olduğu söyleniyor bende satın aldım size daha pahalıdan çakmayı düşünüyorum
Miktar: Aldığım fiyatın sadece -15 katından satıyorum sadece 25 krş paypala atıyorsunuz eve teslimat yapıyoruz
Açık Arttırma / Pazarlama pay: Malı ucuzdan veriyorum dediğim gibi düzden ver yada açık arttırma demeyin olmayacak
25 milyon euroya alıyorum.Özellikler: Ateşli bir trol olduğu söyleniyor bende satın aldım size daha pahalıdan çakmayı düşünüyorum
Miktar: Aldığım fiyatın sadece -15 katından satıyorum sadece 25 krş paypala atıyorsunuz eve teslimat yapıyoruz
Açık Arttırma / Pazarlama pay: Malı ucuzdan veriyorum dediğim gibi düzden ver yada açık arttırma demeyin olmayacak
Özellikler: Virüslü bir Exe dosyası olması
Miktar: 25 TL
Açık Arttırma: Yok / Pazarlama Payı: Var
Özellikleri; uçabilen bir köfte
fiyatı; makarna karşılığı
açık artırma; olabilir
aldım. 25 milyon euro veriyorum. ayrıca khedira ve varane'yi de veriyorum.[DOUBLEPOST=1422895468,1422895437][/DOUBLEPOST]
2 makarna verip aldım.
Ahahha2 makarna nası veriyosun?
makarna sayılabilen bir şey değil .-.
Ahahha
2 makarna nası veriyosun?
makarna sayılabilen bir şey değil .-.