ister gerçek paraya dönüştür istersen dota 2,cs:go itemi lol karakter ve skinleri steam oyunlarıSorumun cevabını aldım burda amaç coin toplamak galiba ne yapıyorsunuz bunlar ile gerçek paraya dünüşüyor mu ?
546 Dolarlık satın almamıBen genellike offerleri yapıyorumordan daha hızlı kazanıyorum my profile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
aynen.. o site biraz abartıyor546 Dolarlık satın almamı![]()
ister flashpeki bu coin nasıl kazanılıyor ? flashLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.dıkça coin mi geliyor ?
Bu parayı nasıl kasıyoruz bana özelden ayrıntılı olarak anlatırmısın D:aynen.. o site biraz abartıyor1 yıldır takılıyorum o sitede şu an steam hesabımda 120 tane oyun var.
Ben daha demin üye oldum sıfır sorun D:demin arkadaşımda üye olmaya çalıştı aynı hata çıktı galiba sistematik
Vallahi pek özele gerek yok ben genellikle sitenin yayınladığı offerleri yapıyorum..Bu parayı nasıl kasıyoruz bana özelden ayrıntılı olarak anlatırmısın D:
Ben daha demin üye oldum sıfır sorun D:
ben açarsam hesabım çoklu hesapdan dolayı ban yer. steam hesabımlada bağlı pek riske girmeye düşünmüyorumya nasıl olur arkadaşda daha önceden üye olmadı ondada var ya biriniz açsın ne olur![]()