Sizce bagiscilarda neler olmali

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bagis yapanlara verilecek olan permler sizce neler olmali item para vs. Durumunu diyorum

Parayi veren ustunluk saglamasin cok fark olmasin yani neler koyulabilir birde seviyeler arasindaki fark bir ust seviyeye gecmeyede tesvik etmesi gerek

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Genellikle Türk sunucularına göre;
Ölümsüzlük
P99 set
Fly
Yaratıcı oyun modu
Benim sunucuma göre:
Birkaç dikkat çekici efekt (partikül, tag, vb.)
Bağışçı etiketi
Renkli deri zırh (abartmaya gerek yok dikkat çekici olsun diye)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Ne Sunucusunu Olduğuna Bağlı Farklı Güzellikler Ekleyebilirsin.
Her Sunucuda Olabilecek Türlerden ...
Oyun İçi Tag.
feed Yetkisi.
Farklı Effectler Örn Kalp Çıkartma Vb Gibi.
Renkli Yazma.
Duyuru Yetkisi Belirli Zamanla Yapılan İstenilen Tag İle İstenilen Renkte İstenilen Türde Bir Duyuru.
Hat Yetkisi.
Ve Görünümünü Değiştirebilecek her şey. ( kostum - farklı skinde kafa - İmkan Varsa Skin Değiştirme İsim Rengini Değiştirme )
Yani Kısacası İtem Olarak Değil Görünüm Olarak her şey.

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haklisiniz o yuzden vip yerine bagisci yazdim adamlar vip diye serveri onlerine seriyorlar ama makinaninda kirasinin odenmesi gerek su an baska yerden para geliyor ama aylik 300 euro para oduyorum biraz daha albenisi olsun arkadaslar efekt isleri vs sorun olmaz birde mesela donator 1 2 3 seklinde dusunuyorum aralarinda ne fark olsun

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Minigame ise lobilerde uçma, petler, abuk subuk oyuncaklar renkli kıyafetler, survival-faction tarzı ise belki hoş bir ev, güzel tag, değişik renklerde yazılar, hat yetkisi falan

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anladim arkadaslar herkesin cevabi icin tesekkurler bu arada survival yazmayi unutmusum

Sizce gece gorusu gibi seyler verilirse fazlami olur bunun gibi seyler normal ucma verilse mesela pvp de ucma gidiyo bu arada

umut_

En iyi cevaplar
0
Anladim arkadaslar herkesin cevabi icin tesekkurler bu arada survival yazmayi unutmusum

Sizce gece gorusu gibi seyler verilirse fazlami olur bunun gibi seyler normal ucma verilse mesela pvp de ucma gidiyo bu arada
En Fazla Verilebilecek Kit Olabilir
Veya Çok Farklı Olarak Ench Basma Levelini Düşürebilirsin Adamın Bir Komut Veya Bir Sistem İle 25 Lvl De 30 Lvl Ench Basabilir Veya 25 Lvlde 1 Komut İle 30 Lvl Olabilir Tabi Bununda Süresi Olur Örn 30 Dk Veya 1 Saatte.
Birde Şöyle bir şey Olabilir Sunucunun İçini Bilmiyorum Mesela Adamın Marketine Duyuru Eklersin 15 Dk Da Bir Mesaj Geçer " XX Marketi En Uygun Fiyatlarla YY yerinde " Bu Adam Kendisi Marketsel İşler İçin Duyuru Yapabilir 15 Dkda Bir Örn " [XX MARKET ] " Tagında Bir Etiket İle Duyurusu Geçer Örn " XX İtemi Stoklardadır " Bu Duyuruya Şey Eklenebilir Tekraw Tarzı - TIKLA GİT - Gibisinden Bir Özellik

umut_

En iyi cevaplar
0

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bağışcının amacı server a destekdir bu yüzden bir şey beklememeleri gerekir tabi yinede sen teşekkür amaçlı bir kaç hediye verebilirsin mesela
* [Bağışçı] gibi etiket
* sadece tek seferlik pr1 veya 2 demir zırh
* özel bir warp / bu warp da abartılı bir şey olmayacak sadece gezip dolaşabilecekleri özel bir mekan (olmasada olur)
* eğer server bata ya filan girecekse betaya alabilirsiniz / tam sürüme geçtiğinizde doğal olarak server da gidecektir yani eşyaları silinecektir bunun için tek seferlik yapı mazemeleri ve ore verilebilir veya 10 20 k para verirsin o parayı işlerler

en fazla verebileceğin bunlardır diye düşünüyorum

** görev sisteminiz varsa ki özelliklede zincirleme görevler veya hikaye görevi
diğer oyunculardan önce bağışçıların test etmesini sağlayabilirsiniz

-Edit
@umut_ hacı sen server açma ya fikirlere bak :/