Minecraft Video Çekmede FPS Sıkıntısı

MrManyetic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba.
Minecraftta hem oynayıp hem de fps düşürmeyen bir video çekme programı arıyorum.
Fraps --> FPS sanki 60'a sabitlenmiş gibi biraz aşağısı biraz yukarısına çıkıyor halbuki hiçbir limit yok
Bandicam --> FPS 50 60 70 80 arasında gidip geliyor.
Camtasia Recorder --> 40 fps de çekiyor ve kasıyor

Siz hangisini öneriyorsunuz ve bunların bir ayarı var mı ?
Not : Optifine Kullanıyorum
Not 2 : Rahatça oynamak için 100 fps şart

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
İyi Forumlar !

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1- Rahatça oynamak için 100 fps şart değil. Çoğu oyuncunun monitörü 60Hz olduğundan 60fps'den fazlası gereksiz.
2- Fraps ile fps oranını 29.97 olarak ayarlarsan hem kasma yaşamadan oyun oynarsın hem de videolarında kasma olmaz. Ancak akıcı bir görüntü için video fps ayarının da 60 fps olması şart.
3- @Polkakorowakurwa multi-thread gibi bir olaydan bahsediyordu optifine ile ilgili bir bak derim...

MrManyetic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1- Rahatça oynamak için 100 fps şart değil. Çoğu oyuncunun monitörü 60Hz olduğundan 60fps'den fazlası gereksiz.
2- Fraps ile fps oranını 29.97 olarak ayarlarsan hem kasma yaşamadan oyun oynarsın hem de videolarında kasma olmaz. Ancak akıcı bir görüntü için video fps ayarının da 60 fps olması şart.
3- @Polkakorowakurwa multi-thread gibi bir olaydan bahsediyordu optifine ile ilgili bir bak derim...
Bilgiler için teşekkürler peki sizce Fraps bandicamden daha mı iyi ?

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük boyutlu video çıksın, bana render sıkıntısı olmasın hemde az kasma olsun istiyorsan OBS kullanmanı tavsiye ederim.Kullanışını ve indirme linkini YouTube'de bulabilirsin.birçok Türk YouTuber zaten tanıttı bu programı.

FreezyBANK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar video dışında 400 fps fraps ile video çekerken 39 fps sabit movies yerinden ayarı 5 yaptım yine 39 fps sabit Allah aşkına yardım edin delirecem.