Minecraft Premium Satın Aldım

Lykia16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir kaç sorum olcak. Geçenlerde bu forumda konu açmıştım Minecraftı nerden almalıyım diye siz minecraft.net en güvenlisi dediniz. Ve bende bugün minecraft.net'den premium aldım şimdi sorularıma geçiyim.
Ben skini nerden yapıcam skindex gibi sitelerden mi ?
Birde ben düzgün bir server bulamadım yani serveri nerden bulmalıyım mesela IsmetRG'nin kanalını izliyorum videonun altına oynadığı serverin ipsini veriyo minecrafttan giriyorum serverda çok az kişi var ve hunger games yok bana yardımcı olurmusunuz kaliteli premium server önerirmisiniz hunger games olan ? Ve skin sorumuda cevaplarmısınız ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
minecraft.net'ten skinini değiştirebilirsin.
Hypixel
Mineplex

GuidoTec

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IsmetRG'nin girdiği server MCSG ( eu.mcgamer.net ) Oraya gir saate tıkla ve yata bas, orada ilerle ve tabelelardan birine bas. Oyuna girdin iyi oyunlar... Lobid az kişi olur tabii ki

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mcsg'nin sitesinden hunger games sunucuları bulabilirsin (mcsgye ait olan).
Başka tür sunucular ararsan hypixel , mineplex ve shotbow'a bakabilirsin.
Skinini yapmak için nova skin öneririm . Skinini değiştirmek için minecraft.neti kullan .

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineplex
HiveMC
GtaV
Bunlar benim her gün girdiğim serverlerdir. Çok severim kendilerini :) Eğer dikkatini çektiyse sana ip vereyim

Lykia16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mineplex
HiveMC
GtaV
Bunlar benim her gün girdiğim serverlerdir. Çok severim kendilerini :) Eğer dikkatini çektiyse sana ip vereyim
İP verirseniz çok sevinirim. :)[DOUBLEPOST=1422891123,1422891059][/DOUBLEPOST]
Mcsg'nin sitesinden hunger games sunucuları bulabilirsin (mcsgye ait olan).
Başka tür sunucular ararsan hypixel , mineplex ve shotbow'a bakabilirsin.
Skinini yapmak için nova skin öneririm . Skinini değiştirmek için minecraft.neti kullan .
Biraz daha detaylı anlatsanız mesela minecraft.net de skinle alakalı bir şey göremedimde.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gta = play.gtamc.net
HiveMC = eu.HiveMC.com
Mineplex = us.mineplex.com

Gta en güzelidir. Oynamayı öğrenince süper oluyor. HiveMC ise Hide and seek için çok eğlenceli. Mineplex kesinlikle en iyisi denebilir. SuperSmashMob SkyWars HungerGames vs. oynarsan en iyisi benim için.
Hee Factions istersen de

TitanMC var titanmc.net
Ancak ben pek facitons sevmediğim için onu oynamam. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Lykia16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gta = play.gtamc.net
HiveMC = eu.HiveMC.com
Mineplex = us.mineplex.com

Gta en güzelidir. Oynamayı öğrenince süper oluyor. HiveMC ise Hide and seek için çok eğlenceli. Mineplex kesinlikle en iyisi denebilir. SuperSmashMob SkyWars HungerGames vs. oynarsan en iyisi benim için.
Hee Factions istersen de

TitanMC var titanmc.net
Ancak ben pek facitons sevmediğim için onu oynamam. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
Çok teşekkürler hepsini deneyeceğim.