L
LifeTaker
Ziyaretçi
Yani şimdi ben internetten ''gerçekte olan ya da çizimi olan'' bir evi bulsam hoşuma gitse ve yapsam çalmış mı oluyorum? Kaan bari sen yapmaTeknenin patenti varsa *hiç sanmıyorum* sahibinden çalmış oluyoruz
Yani şimdi ben internetten ''gerçekte olan ya da çizimi olan'' bir evi bulsam hoşuma gitse ve yapsam çalmış mı oluyorum? Kaan bari sen yapmaTeknenin patenti varsa *hiç sanmıyorum* sahibinden çalmış oluyoruz
olm şey geçiom anla işte, söylemiyim o şeyi ban yerim xdYani şimdi ben internetten ''gerçekte olan ya da çizimi olan'' bir evi bulsam hoşuma gitse ve yapsam çalmış mı oluyorum? Kaan bari sen yapma
olm şey geçiom anla işte, söylemiyim o şeyi ban yerim xd
enes ciddiye aldı xdSiz ne anlarınız espriden. Siz ciddi insanlarsınız. Siz insan değil, iş adamısınız.
Sen attığın yoruma bir bak ironi olup olmadığı anlaşılıyor mu?Siz ne anlarsınız espriden. Siz ciddi insanlarsınız. Siz insan değil, iş adamısınız.
Aslında bizde espiriye katılmıştıkta Evi linki atsana çok merak ettimSiz ne anlarsınız espriden. Siz ciddi insanlarsınız. Siz insan değil, iş adamısınız.
Vovovovo! Abi sen çok haklısın. Bunu hiç düşünememiştim. Altına şöyle gülen bir adam felan koymam gerekti. Böyle çok ciddi oldu![]()
Hahahahaha oğlum çok komik espri lan bu valla yemin ediyom, bayağıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende çok HD sende niye bulanık?!
Öldüysen doğru yapmışız sıkıntı yok : dddHa ha ha gülmekten öldüm.
Neden her mesajında xd var :'( Çok değişmişsin :'(ne dionuz olm siz xd
Ciddi olduğunu düşünemiyorum .Sanırım özene bezene bu resimleri aradın ? Neyse kardeşim bende seni seviyorum ^^Emin misin? Sen bu yapıtları çalmışsın. Bak burdan;
Gemi;
![]()
Ev;
![]()
Helikopter;
![]()
Bunları çalıp birleştirmişsin. Yalansa yalan de?
kendiside alıntı kralı olunca biliyor böyle işleriUlan sanarsın olan yapıları çalıp mc ye uyarlamış. Ne alakası var çalmakla? Bakarak minecraftta yapmış aynısını saçma sapan konuşuyorsun[DOUBLEPOST=1422896147,1422896069][/DOUBLEPOST]Abi birisini kıskanınca ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz illa bir çamur arıyosunuz valla
Kardeşim sen gelişmek isteyen insanları kötülüyorsun ve engel olmak istiyorsun . (mesela ben) Sen kimseyi çekemiyorsun bence . Uzatmayalım bu arada .Kolay gelsin .Haklısın. Yaa ben bugüne kadar neylerde alıntı yapmıştım? Bana bir hatırlatır mısın. Hiç aklıma gelmiyorda. Unutmuşum işte. (Olmayan şeyi unutan tek mal insan benim)[DOUBLEPOST=1422946455,1422946340][/DOUBLEPOST]
Hayır, aramadım. Görsellere "Beatiful Island" yazınca bunlar çıktı. Bende seninkilere çok benzettim. O yüzden koyayım dedim. Bir espri amaçlı ama bazı arkadaşlar şimdiden olmayan şeyleri kısacası benim üstüme yalan atmaya başlamış. Hep böyle oluyor zaten alışığım. Anlamıyorum onlar beni niye çekemiyorHatta ismini vermek gibi olmasın baş harfi @hsndmrts_ gibi mesela.
Tamam öyle olsun en son konuyu kapatalım demiştim ?Bir espri yaptık resim koyduk, şimdi bunumu anladınız benden? Yahu ben size yazdıkça siz beni iyice hayal dünyanıza sokup, orda gerçekleştiriyorsunuz.