Minecraft : Parkur & Puzzle Map !

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirmek için : Buyrun MediaFire link..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Açıklama
: 2 Günün sonunda bitirdiğim " Parkur & Puzzle Map ! " İlk haritamdır. Fakat ilk dediğime aldanmayın önceden 7 - 8 harita yapmış kişiden daha yaptığıma inanıyorum. Dekor konusunda fazla özenliyimdir zaten oynarsanız görürsünüz... Aşağıda resimleri vericem. Ama kesinlikle oynamadan resimlere bakarak yorum yapmayın.

Amaç :
Puzzle ve parkurları tamamlayarak zümrütleri zümrüt odasındaki çerçevelere yerleştirin. Yol üzerindeki sandıkları kontrol ediniz. İçindeki kitapları okuyun. Eğer dediklerimi yapmazsanız kuralları ve ipuçlarını çözemezsiniz ! İçinde 1 Labirent - Puzzle ve Parkur bulunmaktadır. İlk haritam olduğu için komutlarda sıkıntı olabilir.

Kurallar : Size söylenmediği sürece blok koymak / kırmak - komut yazmak yasaktır !

Haklar : YouTube'da haritamı tanıtmanız beni memnun eder. Fakat lütfen haritayı videonuzda sahiplenmeyin ! Haritayı izinsiz düzenleyip & paylaşmak yasaktır..
Sadece 1. Tur ve lobinin resmini koydum. 2. Tur süper :D
Ayrıca @UmutYıldızYT lütfen hayran haritalarına koy. :D Diğer YouTuber'lar sizin içinde geçerli. :S
Teşekkürler : @ErenBeyazkurt

[DOUBLEPOST=1422899189,1422898183][/DOUBLEPOST]Güncel +

Son düzenleme:

Duchee

Marangoz
En iyi cevaplar
0
VirüsTotal ?
EDIT:Bazı sandıkların içinden zümrüt çıkmadı ve oyunun en sonunda başlattı.Güncellemen lazım...
Oynarken hiç zevk almadım.Sandıklardan zümrüt çıkmıyor.

Son düzenleme:

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VirüsTotal ?
EDIT:Bazı sandıkların içinden zümrüt çıkmadı ve oyunun en sonunda başlattı.Güncellemen lazım...
Oynarken hiç zevk almadım.Sandıklardan zümrüt çıkmıyor.
şu an evde değilim eveUnutmuşum duzenliyecem. Linki yarın akşama kadar kaldırıyorum arkadaşlar..