Abi on 5 tatil bitiyor...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu kisinin oynadigi oyunlatin kutlesinin 1000 de 1 i kadar beyni olmadigini bildigim icin :D bir şìk var ;
A) Soonick.exe

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

e doğru cevap da odur zaten cevap a :)[DOUBLEPOST=1422911586,1422911516][/DOUBLEPOST]

evet de dün akşbilememi maçta suarez yüzünden az daha akciğer kanserine karıyordum olm :( nefessiz kaldım adama "yuh, o gol nasıl kaçar" diye bağıra bağıra :D

CahiliyaT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
e doğru cevap da odur zaten cevap a :)[DOUBLEPOST=1422911586,1422911516][/DOUBLEPOST]

evet de dün akşbilememi maçta suarez yüzünden az daha akciğer kanserine karıyordum olm :( nefessiz kaldım adama "yuh, o gol nasıl kaçar" diye bağıra bağıra :D
Wow 5 gram beyin :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tatilde yaptıklarım:

-League Of Legends Instalock Wukong
-Minecraft'ta "Crystal Baby" projem. (Bitmedi ama olsun.)
-Paint'ten ilginç ilginç çizimler...
-Breaking Bad'i bitirmek.
-Hastalanmak. (Hiç şaşırmamıştım da.)

Yapamadıklarım: (Aslında hala yapabilirim ama olsun.)

-Kız bulmak (I'm still single.) B)
-Titanyum dioksit sentezi. İlaçlardan elde edilebiliyor, tıpkı bir zamanlar Amerika'da "crystal meth"in ağrı kesicilerden üretildiği gibi. (Hala yapabileceğime inanıyorum.)
-YGS / LYS tekrarlarımı yapmak. (Korkuyorum ama çalışamıyorum.)

Unutmadan, merak etmiş olan varsa: (Daha bitmedi tabi.)

CahiliyaT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tatilde yaptıklarım:

-League Of Legends Instalock Wukong
-Minecraft'ta "Crystal Baby" projem. (Bitmedi ama olsun.)
-Paint'ten ilginç ilginç çizimler...
-Breaking Bad'i bitirmek.
-Hastalanmak. (Hiç şaşırmamıştım da.)

Yapamadıklarım: (Aslında hala yapabilirim ama olsun.)

-Kız bulmak (I'm still single.) B)
-Titanyum dioksit sentezi. İlaçlardan elde edilebiliyor, tıpkı bir zamanlar Amerika'da "crystal meth"in ağrı kesicilerden üretildiği gibi. (Hala yapabileceğime inanıyorum.)
-YGS / LYS tekrarlarımı yapmak. (Korkuyorum ama çalışamıyorum.)
Gercekten yapmak istediklerinde LYS/LGS var ama yaptilarimda full oyun var :p ayrica hasta olmak istekle mi oluyo ya T-T

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NEDEN HATIRLATIYORSUN.NEDEN AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞA :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:sinirli:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi o yüzden mi mlp oynadın yani D:ADS:SDASAD:ASD:SAD:

evet suareze olan sinirimi atmak için. tamam favori futbolcum da nerede senin o çalımların, nerede o gollerin? bu adam 45 metreden gol atardı, 75 metreden kaleyi denerdi. şimdi dibinden atamıyor. bir ısırık onu çok değiştirdi. fifa sağolsun. ronaldoya 2 maç, suareze 4 ay. balık baştan kokmuş zaten. adam en az 1 yılda form tutar. o da zar zor. bu ne demek; suarez'in kazmalığını biz barçalılar 1 yıl çekecez. beni seneye hastaneye ziyarete gelirsiniz artık kanser bölümüne.