EnderForest | Sunucu tipi değişimi [ANKET] (Sunucu hakkında kısmen spoiler içerebilir)

Sizce EnderForest nasıl bir sunucu olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    29

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

EnderForest

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere fikir değişikliliğimiz hakkında danışmak isterim. Bilmeyenler için söylüyorum, EnderForest bir multi-realm(sunucu) factions sunucusudur. Öncelikle iki seçeneğimiz mevcut. Bunlar:

Klasik Factions:
Oyuna girdiğinizden sonra sizden bir class(ırk) seçmeniz istenecek, bu ırka bağlı sınıf atlayabileceksiniz. Her ırkın farklı avantaj ve dezavantajları olacaktır. Medieval bir yapıya sahip olan sunucuda klasik wildness'ta klan kaleleri kurabilir savaşabilir ve savunabilirsiniz.

Silahlı Factions:
DayZ ve H1Z1 karışımı olacak bu oyunda şehirlerde terkedilmiş marketlerde ve binalarda "kutuları" kırarak silah elde edebileceksiniz. Gerçekten iyi bir silah sistemimiz olacak, recoil, reload-time, scope tarzı birsürü etken sunulacak. Mermi sınırsız olacak fakat silah bulmayı gerçekten zor yapmayı planlıyoruz.

Evet arkadaşlar, anket üsttedir, fikirlerinizi bekliyoruz.

EnderForest General Manager
Bertan Taşkıran

R

Reloven

Ziyaretçi
Ya Tamamen Silahlı Yapar Kılıç Kullanmazsın Yada Klasik Yapıcaksın Eğer ikisni Aynı Anda Yaparsan Silah Bulan Birisi Kılıçlı Adam Yaklasamadan Onu Öldürür.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sınırsız mermi gercekten acayip kötü olur ama söyle bir şey yaparsin envanterde cok yer kaplamamak icin msela 64 64 lük cıkarsa hepsi üst üstüne toplansın 500 600 tane olabilisin merviler 1 slot icinde .sınırsız mermi gercekten cok kötü

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sınırsız mermi gercekten acayip kötü olur ama söyle bir şey yaparsin envanterde cok yer kaplamamak icin msela 64 64 lük cıkarsa hepsi üst üstüne toplansın 500 600 tane olabilisin merviler 1 slot icinde .sınırsız mermi gercekten cok kötü
Eklentimde mermi seçeneği yok, olsa yapıcaktım :([DOUBLEPOST=1422964538,1422964508][/DOUBLEPOST]
1 senedir hala sunucu acican sen :(
Arasıra çalışıyorum işte böyle heves atmak için.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
silahları texture packmi yapıcaksın modla felanmı 3d model olarak yap texture olmuyor çok kötü şu anda öyle silahlı faction var zaten haberin olsun

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
silahları texture packmi yapıcaksın modla felanmı 3d model olarak yap texture olmuyor çok kötü şu anda öyle silahlı faction var zaten haberin olsun
şu an öyle bir silahlı faction sunucunun olması hiç önemli değil, maksat en iyisini yapmak :) Texturelere gelince MODSUZ 3d Tecture pack kullanacağız, o açıdan sorun yok.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunuda " Global " Saçmalığı Altında Batıracağını Düşünerek Açmamanı Tavsiye Ediyorum :D

T

Tavşan26

Ziyaretçi
1.Klasik factionda ırklar çok saçma mmorpg sunucusu açmıyorsun.
2.Silahlı faction yerine DayZ açarsın silahlar faction için üretilmedi.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunuda " Global " Saçmalığı Altında Batıracağını Düşünerek Açmamanı Tavsiye Ediyorum :D
Kardeşim sende diğerleri gibi Minecraft'in sadece Türkiyede oynandığını düşündüğün için benim de sana tavsiyem, BIRAK OYUNU.[DOUBLEPOST=1422971477,1422971425][/DOUBLEPOST]
1.Klasik factionda ırklar çok saçma mmorpg sunucusu açmıyorsun.
2.Silahlı faction yerine DayZ açarsın silahlar faction için üretilmedi.
Kardeşim farklı olmak güzeldir, bana bırak orasını :)

T

Tavşan26

Ziyaretçi
Kardeşim sende diğerleri gibi Minecraft'in sadece Türkiyede oynandığını düşündüğün için benim de sana tavsiyem, BIRAK OYUNU.[DOUBLEPOST=1422971477,1422971425][/DOUBLEPOST]
Kardeşim farklı olmak güzeldir, bana bırak orasını :)
Factionu gerçek amacından saptırıyorsun. :(