Metin 2 Hilesi Hakkında

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Epey Bi Konu Dışına Saptınız Ben Burda Soru Soruyorum Siz Geliyonuz Berbat Espriler Yapıyosunuz Sizinlemi Uğraşıcam Ben Adam Gibi Soru Soruyoz Şurda Cevabını Vermeyecekde Konumdan Gitsin..

@craft_man

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Minecraft Forumuna Neden Açıyorsun Böyle Gereksiz Konuyu Cesaretin Varsa Metin2 Forumuna Açsana :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Epey Bi Konu Dışına Saptınız Ben Burda Soru Soruyorum Siz Geliyonuz Berbat Espriler Yapıyosunuz Sizinlemi Uğraşıcam Ben Adam Gibi Soru Soruyoz Şurda Cevabını Vermeyecekde Konumdan Gitsin..

@craft_man
Ben Konu Dışında Açtım Ve Forumda Aktif Çok Konu Dışı Oldugu İçin Özgürce Paylaşabilirim.[DOUBLEPOST=1422986083,1422986053][/DOUBLEPOST]
Konu Dışı Bura Minecraft Dışında bir şey Paylaşıyorum.
Kardeşim Hileyi Başka Sürümlerini Yüklemeyi Dene Yada Sil Tekrar Kur

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben Konu Dışında Açtım Ve Forumda Aktif Çok Konu Dışı Oldugu İçin Özgürce Paylaşabilirim.[DOUBLEPOST=1422986083,1422986053][/DOUBLEPOST]
Boşuna mesaj beklersin diyorum bir cezası yok, şimdi mesaj almayacağın bir konuya konu kirlenmesin demek saçma bildirim sistemi var zaten.

umut_

En iyi cevaplar
0
Hadi Bir Oyun Olsa Gelsen Oyunu Kuramadım Desen Yardım Ederler Ama Gelipte " HİLE KURAMADIM " Dersen * Ederler :p

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Hileyi Başka Sürümlerini Yüklemeyi Dene Yada Sil Tekrar Kur
Metin 2 Klasörünün İçine Salladık Valla Hile Çalışıyor Özellikleri Felan Geliyor Zaten.
Boşuna mesaj beklersin diyorum bir cezası yok, şimdi mesaj almayacağın bir konuya konu kirlenmesin demek saçma bildirim sistemi var zaten.
Konu Kirleniyor Sayenizde Zaten Gördügün gibi boş yere sayfalar açılıyor..

umut_

En iyi cevaplar
0
M

MUHDE

Ziyaretçi
Oyun direk efeksiz kapanıyorsa kıraşh veriyor demektir kıraşh hile ile oyunun uyumsuzluğundan veya ona benzer durumlardan kaynaklanır :(
Başka bir hile versiyonu dene* :(