21 uyarım olduğu için sınırsız banlanmıştım.Üç kez arka arkaya iletişime mesaj attım.Ancak dikkate alınmadı ve cevaplanmadı.Ben de eskiden açtığım hesaba -vallahi hiç hatırlamıyordum şifremi unuttum tuşunun ibretliği
- giriyorum.Yani yine aranızdayım.Kesinlikle fake değilim.Fake olduğumu iddia edenler steam hesabıma mesaj atabilir ve sorabilirler.Konuyu baltalamak veya hakaret etmek için gelmeyin.
@RedIsBack @RedBuilder @SincapTR@lSincapl @QuarisTR@KebapDefender @UtkuÖZKAN @zombiespaceman1@LokumReyiz @UpFall @DirenCan @BT_GoD @Forumİmamı @LordT @KadirBerk @unununium @rayandu06 -O kadar çok arkadaşım varmış ki daha fazla aklıma gelmiyor profilime bile giremiyorum eğer unuttuysam kusura bakmayın
-
@RedIsBack @RedBuilder @SincapTR@lSincapl @QuarisTR@KebapDefender @UtkuÖZKAN @zombiespaceman1@LokumReyiz @UpFall @DirenCan @BT_GoD @Forumİmamı @LordT @KadirBerk @unununium @rayandu06 -O kadar çok arkadaşım varmış ki daha fazla aklıma gelmiyor profilime bile giremiyorum eğer unuttuysam kusura bakmayın
Son düzenleme: