Puanlı uyarılardan önce bilgilendirme uyarısı verildiği için şu anda kime küfür edeceğimi düşünüyorumUzatmıyorum.
Hoşgeldin tekrar banlanmamaya dikkat et.
Puanlı uyarılardan önce bilgilendirme uyarısı verildiği için şu anda kime küfür edeceğimi düşünüyorumUzatmıyorum.
Hoşgeldin tekrar banlanmamaya dikkat et.
Puanlı uyarılardan önce bilgilendirme uyarısı verildiği için şu anda kime küfür edeceğimi düşünüyorum![]()
Küfür haram .-.Puanlı uyarılardan önce bilgilendirme uyarısı verildiği için şu anda kime küfür edeceğimi düşünüyorum![]()
Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.Puanlı uyarılardan önce bilgilendirme uyarısı verildiği için şu anda kime küfür edeceğimi düşünüyorum![]()
LAN N'APIYORSUN.Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
niye ne yaptımki _?LAN N'APIYORSUN.
canın cehennemeKonudan git![]()
canın cehenneme
Acaba neden benim aklıma da geri döndüm konusu açmak gelmedi?
- Zaten açtın ya @Bestia II hesabıyla
Onun ben olduğuma inanmayanlar bile var haberin var mı senin? Millet daha yeni yeni hoş geldin diyor bu hesaba alışıklar
- E ne bekliyorsun aç sende
Geçti zamanı gibime geliyor.
- Neden kendi kendine yazışıyorsun?
Bilmiyorum![]()
ne saçmalıyorsun yavrumTamam inşallah canısı şimdi git bak PayPal hesabını at gitmen için para yollayacağım![]()