Modlardaki Sorun

M

MUHDE

Ziyaretçi
Hangi ayarları? (Launcher'dan?)
Ve Premium'um (Launcher Değiştiremem.) :(

hiçbir fikrim yok daha önce hiç modlu oynamadım genel sorunu söyler bırakırım gerisi sizde biraz ayarları karıştırırsan bulabilirsin sanırsam :(
//4 yıldır mece oynuyor oysaki* :(

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,Gerçekten Bir Çözüm Yolu Yok Mu Şöyle Link Atabileceğiniz?[DOUBLEPOST=1422988579,1422988365][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar,Server Başarı İle Açıldı Fakat Şimdi Oyunu Açamıyoruz Yardım Eder Misiniz? :D[DOUBLEPOST=1422988615][/DOUBLEPOST]
Ow doğru dedin ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sağol,Sunucuyu çalıştırdı ama oyun hala pert. :(

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,Gerçekten Bir Çözüm Yolu Yok Mu Şöyle Link Atabileceğiniz?[DOUBLEPOST=1422988579,1422988365][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar,Server Başarı İle Açıldı Fakat Şimdi Oyunu Açamıyoruz Yardım Eder Misiniz? :D[DOUBLEPOST=1422988615][/DOUBLEPOST]
Sağol,Sunucuyu çalıştırdı ama oyun hala pert. :(
Yaw sen bırak bu işi oyunu açacaz bilgisayar çökecek
(Kötü espri mod=on)
Serveri düzeltmeye çalışırken launcherde bisi yaptınmı?

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw sen bırak bu işi oyunu açacaz bilgisayar çökecek
(Kötü espri mod=on)
Serveri düzeltmeye çalışırken launcherde bisi yaptınmı?
Yok.Bu arada sunucuda Hats modu hata verdi.Oyunda da bütün modları silip forgeden girmeye çalıştığımda girmedi.Forge'lar hatalı gibime geliyor.Sizde olan ve Çalışan Bir Forge Var Mı?[DOUBLEPOST=1422989137,1422989035][/DOUBLEPOST]EDIT:LaunchWrapper da hata verdi.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok.Bu arada sunucuda Hats modu hata verdi.Oyunda da bütün modları silip forgeden girmeye çalıştığımda girmedi.Forge'lar hatalı gibime geliyor.Sizde olan ve Çalışan Bir Forge Var Mı?[DOUBLEPOST=1422989137,1422989035][/DOUBLEPOST]EDIT:LaunchWrapper'da hata verdi.
Yok. Benim pc linux ve pre olmadığı için zaten oynayamıyorum.ama bu siteden uygun olan forgeyi indirebilirsin.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar
görüldüğü gibi BÜTÜN forgelarda sorun varmış.Direk Oraya Yardımcı Olursanız Dünya Genelinde sorun daha çabuk çözülürmüş.İlginiz için Teşekkürler. :)