Veri Yürütme Engellemesi (DEP) Kapatma %100 Çözüm

İşinize Yaradımı

• Kullanılan toplam oy
    2

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Veri Yürütme Engellemesi (DEP) Kapatmayı Ve Açmayı Göstereceğim (Açma Tam Olarak İşe Yaramayabilir Bu Yüzden Konunun Başlığına Eklemedim)

Bu Yöntem Windows 8 De Çalışmaktadır Diğer Sistemlerde Denemedim

İlk Olarak Bilgisayarımızın Arama Kısmına Giriyoruz Ve Arama Yerine KOMUT İSTEMİ Yazıp YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIYORUZ!!! Yönetici Olarak Çalıştırmayı Unutmayın Yoksa İşlem Olmaz
Komut İstemine Bunu Yazıyoruz:
bcdedit.exe /set{current} nx AlwaysOff
Açmak İçin İse(Tam Çalışıyormu Emin Değilim):
bcdedit.exe /set{current} nx AlwaysOn

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Daha Fazla Olduda Zararmı Oldu?[DOUBLEPOST=1422992682,1422992615][/DOUBLEPOST]
Bazı Dosyalar Bildiğim Kadarıyla Ondan Dolayı Açılmıyor Ama Çok Nadir Dosyalar Bende Hangileri Tam Olarak Bilmiyorum Hiç Karşılaşmadım
Evet zarar oldu. Boşu boşuna mesaj kasmanın anlamı yok. Üslubuna dikkat et. Sizli bizli konuşalım. Saygıdan ödün vermem. Eğer saygısızlığı seviyorsan her türlü moda girebilirim.

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet zarar oldu. Boşu boşuna mesaj kasmanın anlamı yok. Üslubuna dikkat et. Sizli bizli konuşalım. Saygıdan ödün vermem. Eğer saygısızlığı seviyorsan her türlü moda girebilirim.
Lütfen Bu Konuyu Daha Uzatmayalım Bende Saygısızlığı Sevmem Ben Sadece Bu Sitedede Bulunsun Dedim Kötü Birşeyde Yapmadım

Edit:Bu Arada Mesaj Kastığım Felanda Yok Zaten Nadiren Konu Açarım Veya Mesaj Yazarım

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Bu Konuyu Daha Uzatmayalım Bende Saygısızlığı Sevmem Ben Sadece Bu Sitedede Bulunsun Dedim Kötü Birşeyde Yapmadım
Pekala, ben sadece forum kurallari hakkinda uyari yapmıştım.
"bir şeyi sormadan önce google da arama yapın"
sanirsam konu çoktan açıldı. Yapılacak bir şey yok, konuyu uzatmanin mantığı da yok.
iyi forumlar.