Dünyanın En Hızlı İnterneti Amerika’da Olacak..

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyedede,böyle bir şey olsa keşke .)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota adlı eyaletine bağlı Minneapolis şehri,dünyanın en hızlı internetine sahip olmak üzre.Bu hızlı internetin saniyedeki hızı 10 gigabit.Yani 10.000 mbps’e kadar ulaşacak.(1 gigabit=1.000 mbps.Ulan biz de 16 mbps ile idare edelim)

Yani bunun anlamı demek oluyor ki;30-40 GB’lık bir bir dosyayı saniyeler içerisinde indirilebilinecek.Sadece bu şehirde olmasına rağmen şehirin hepsinde bu internetten elbette olmayacak.Karşılığı da olacak tabii ki.(zaten bu dünyada ne karşılıksız verilir ki)Bu süper internete sahip olmak isteyenler aylık 400 doları gözlerinden çıkaracaklar.Fakat bir kaç dağıtıcı şirket(ttnet gibi) isterseniz 1 gigabit hızındaki interneti 65 dolar karşılığında sunmayı planlıyor.Amerika birleşik devletleri’nde ülke çapında ortalama 30 megabit internet hızı ile dünyada 40.sırada.

M

MUHDE

Ziyaretçi
10 gbps dünyanın en hızlı interneti falan değil ayrıca 30 40 gb dosyayı saniyelerde indirmek hikaye :(
10 gbps 8 saniyede ulaşılabilen internet hızı oluyor yani saniyede ortalama 1.2 gbs buda demek oluyordu 30 gb dosyayı 26 saniyede 40 gb dosyayı 34 saniyede ortalama bir hızla indirebilecek ki türkiyede bu hızın yakın bir hıza ulaşan şeycikler var mesela süperonline download hızı 1000 mbps verebiliyor ama upload hızı 20 mbps bu sadece popüler olan bir hizmet daha sizin bizim benim bilmediğimiz download hızına ulaşabilen hizmetlerde var ama türkiye geneli ttnet kullanıpta aaaaaaa internet hızım düşük diyor amerikada en kötü internet servisini kullanın aynı hız ama adamlar akıllı napıyorlar araştırıyorlar en iyisi neresi diye sonra güzel güzel download upload hızları :(

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0

Şimdi dikkatimi çekti internetim türkiyenin %99 undan hızlıymış demek ki ülkemizde %1 lik bir kesim süperonline hizmetini kullanıyor.

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Download Speed : 15.37
Upload Speed : 1.42

:'([DOUBLEPOST=1423060258,1423060193][/DOUBLEPOST]

Şimdi dikkatimi çekti internetim türkiyenin %99 undan hızlıymış demek ki ülkemizde %1 lik bir kesim süperonline hizmetini kullanıyor.
İnş bende SuperOnline Alacam memnun musun ? :D
ve aylık kaç para :D