S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
İşte aradığın mizah, konuyu saptırma.Iste aradigim mizah![]()
İşte aradığın mizah, konuyu saptırma.Iste aradigim mizah![]()
Aynen, ikinizi çiftleştirelim.Mart ayi yaklasiyo asil kedi![]()
Oyle falsolu cevap veriyoki. Ben bile tutamadim...İşte aradığın mizah, konuyu saptırma.
Bastan sapmis abi![]()
* Cevap vermedin hanyAynen, ikinizi çiftleştirelim.
Konu kediydi yanlız.Tilkigillerden hanginiz geliyo aslan kapida bekliyo![]()
Abi senin ismini usendigim ocin okumuyodum hep sergunakow diye okuyodum aslinda Sergumkorowakurwa misKonu kediydi yanlız.
İsmimi degiscem.heee bana mi deionBelgeselde onlarada kedi diyolarda cahillik iste![]()
Kedigillerden derler. Kedigillerden diye kedi olacak diye bir şey yok, kedi kedidir.Belgeselde onlarada kedi diyolarda cahillik iste![]()
Sergun de yeter.Abi senin ismini usendigim ocin okumuyodum hep sergunakow diye okuyodum aslinda Sergumkorowakurwa mis
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anlasildi homudandik .!Kedigillerden derler. Kedigillerden diye kedi olacak diye bir şey yok, kedi kedidir.
Sergun de yeter.
Belgesel konusmazki belgeselci gonussssur !Belgesel diyor![]()
Belgeseli eline cigdem alip cekildigi yerde izleyek olmadiSes televizyondan cikiyo ama![]()
18+6 FPs ile
18 altı fps ile witcher 2 bitirdim ve gayet zevkliydi![]()
Sessiz konus .Amerika. dinleniyprizzz.
Ona bakarsan 8'in altını 1 90 derece çevirdiğimizde sınırsızlık işareti çıkıyor.
O zaman sınırsız fps'de oynadım.Azönce Bilgisayar teknolojisinde devrim yaptım.
Video çekmesi için premium sahibi olması zorunlu bir şey mi öğrenebilir miyim?Once kendine premium al.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynn ben presizim.ama cok.guzel sw var...Video çekmesi için premium sahibi olması zorunlu bir şey mi öğrenebilir miyim?
Her önüne gelen bunu söylüyor.