Skript İstek

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eyerki su şişesinin adı &6&lSihirli Su ise ve loresi &6&lBunu içerseniz 1 dakika boyunca 10 blok yukarı zıplarsınız
ise bunu içince şu komut uygulansın /effect %player% 8 60 10 ve iksir silincek ha birdi adam düşünce ccanıda gitmicek 1dk boyunca

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
on right click with a potion of water named "&6&lSihirli Su" and lore "&6&lBunu icerseniz 1 dakika boyunca 10 blok yukari ziplarsiniz!":
    execute console command "/effect %player% 8 60 10"
[DOUBLEPOST=1423152131,1423152100][/DOUBLEPOST]tam olarak calısmayabilir sen yinede dene...

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
On Consume:
if player is holding a potion named "&6&lSihirli Su":

lore of player's tool contains "&6&lBunu içerseniz 1 dakika boyunca 10 blok yukarı zıplarsınız"
execute console command "effect %player% 8 60 10"
[DOUBLEPOST=1423152252,1423152217][/DOUBLEPOST]
PHP:
on right click with a potion of water named "&6&lSihirli Su" and lore "&6&lBunu icerseniz 1 dakika boyunca 10 blok yukari ziplarsiniz!":
[DOUBLEPOST=1423152131,1423152100][/DOUBLEPOST]tam olarak calısmayabilir sen yinede dene...
Bu şekilde yaparsa her sağ tıkladıgında o özellik gelir hiç içmez :D

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
PHP:
birde silsin sorna sihirli suyu

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
On Consume:
if player is holding a potion named "&6&lSihirli Su":
lore of player's tool contains "&6&lBunu içerseniz 1 dakika boyunca 10 blok yukarı zıplarsınız"
execute console command "effect %player% 8 60 10"
[DOUBLEPOST=1423152252,1423152217][/DOUBLEPOST]
Bu şekilde yaparsa her sağ tıkladıgında o özellik gelir hiç içmez :D
Nish ben seni tanıdım benim eski nickim yomukyok yada geslegelmobeydi 1-2 yıl önce senini swde oynuodum tanıdnmı beni?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
    remove 1 potion of water named "&6&lSihirli Su" from player's inventory
Bu sefer düzelttim :D

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
    remove 1 potion of water named "&6&lSihirli Su" from player's inventory
Bu sefer düzelttim :D
Tam olmadı çünkü konuda içtiğinde effect vermesini istemiş ama senin kodda sağ tık yapıldıgında direkt verir özelliği ve siler elinden, daha içmeden.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olmadı çünkü konuda içtiğinde effect vermesini istemiş ama senin kodda sağ tık yapıldıgında direkt verir özelliği ve siler elinden, daha içmeden.
Ama içmek için ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. On consume diye hatırlıyorum öyle bişeydi galiba. On drink of a potion of water named .....
böyle gidebilirdi aslında. On drink var mı yok mu diye hatırlayamadığım için daha kolay bir yöntem bldum. AYIP MI ETTİM :(

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi son konularına baktım da (göz gezdirince son 40 konu kadar) hepsinde istek ve yardım.
Hep istiyorsun,hep yardım bekliyorsun.Hep uğraşsan ,emek versen yapacağın şeyi forum sakinlerine yaptırıyorsun.
Zindev biraderin sana bir soru sorsun.
'Sunucuyu sen mi yapıyorsun biz mi ?'
hep yardım değil son konularm küp sanatında yaprtığım ufak tefek çalışmalar.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Skript konularında da yardım istiyorsun, gayet basit skriptler geneli de. Şimdi deme bana unuttum, çoktandır yapmıyorum. Ben de çoktandır sadece foruma yazıyorum, doğru düzgün, uzun bir şey yazmamıştım 1-2 aydır ama hala fark yok bende.