Türkiyedeki Bayan Oyuncu Sayısı

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Shido
Bugün Dikkatimi Çeken birşeyi Sizle paylasma İstiyorum
"Türkiyedeki Bayan Oyuncu Sayısı"
Başka Ülkelerde Bayan Oyuncu Sayısı Erkek Oyuncuları Geçerken
Türkiyede Bayan Oyuncu Kitlesi %28 lerde Dolasıyor Neden
Ülkemiz Bu Kadar Bilinçsiz Yıl Gelmiş 2015 e Hala Bayanlar İnternet Kafeye Gidemez Gibi Saçma Kurallar Var,
Bunlar Düzeltilmeli
-Uyan Türkiye-
-Bunlar Hep Amerikanın Oyunları-

R

Reloven

Ziyaretçi
> Olası durum senaryosu:

A-ndersen: Kanka sen şimdi bu lapisleri topladın ya, git spawn'da bir kız olacak o bunlara iyi para verir, sonra o parayla krallığımızın kalesini güçlendirecek yatırımlar yapıp rakip krallıklara üstünlük sağlayabiliriz.

B-rian: Serverde kadın mı var?

:sgül:
Arkadaş Açıklamış...

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aman başlamasınlar bizim kızlarda sonra iyice bozulur yabancı ülkelerdeki gibi seviye korunmadığından dolayı. Bari kızları bizim küçük saygısızlar gibi yapmasınlar. Oyunlar bozuyor bizimkileri.
Sonunda erkeklerde olduğu gibi:
%70 saygısız %30 saygılı kişiler :(

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman başlamasınlar bizim kızlarda sonra iyice bozulur yabancı ülkelerdeki gibi seviye korunmadığından dolayı. Bari kızları bizim küçük saygısızlar gibi yapmasınlar. Oyunlar bozuyor bizimkileri.
Sonunda erkeklerde olduğu gibi:
%70 saygısız %30 saygılı kişiler :(
Premium sunucularda İngiliz Kızları aynı ! SG oynarken hepsi Bu da neüy!? diyor :D birbirlerinin anasına sövüyolar[DOUBLEPOST=1423211606,1423211573][/DOUBLEPOST]Yani demek istedeğim bir şey değişmiyor pnp H.O

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Türkiyede kız olsa [Çoğunlukla fake hatta %99]

Örnek MC'de : Benimle sevgili olan varmı ! diyip item almaya çalışıyo
Yada Kız görünce yokluktaki Türkler saldırıyo Millet ne güzel oynuyo ama WELCOME TO TURKEY !

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kızlar, benim görüşüme göre bilgisayar oyunu oynamaya yakışmıyor. Zaten niyetleri de yok. İnternet kafeye gidenleri gördüm. ama ne için? Facebook için tabii ki. Otur bilgisayara, Facebook, Facebook, Facebook.. Oyundan falan anlamaz onlar kanımca. Nasıl ki bir kadın, tamircilik yapmakta zorlanıyorsa, bilgisayar oyunu oynamakta da zorlanır. Mantığına da aykırı çünkü. Ha ben oynamasınlar demiyorum, oynasınlar, gayet güzel olur fakat istemiyorlar. Mantıkları bunu gerektiriyor.

R

Reloven

Ziyaretçi
Premium sunucularda İngiliz Kızları aynı ! SG oynarken hepsi Bu da neüy!? diyor :D birbirlerinin anasına sövüyolar[DOUBLEPOST=1423211606,1423211573][/DOUBLEPOST]Yani demek istedeğim bir şey değişmiyor pnp H.O
Bu da neüy!?'nin Küfür Olmadıgını Anlayamadınız ya.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bakın bunlar ne zaman tamamen geçecek biliyor musunuz?
Şu an da yaşayan dedelerimiz,nenelerimiz,dayıalrımız,halalarımız,vs. vs. analarımız babalarımızın nesli komple yok olduğu zaman geçecek.