ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Erkeklerle sevgili olmayı seviyorsun demekki gaysın xd tespitt xdxd
tespitin...
Erkeklerle sevgili olmayı seviyorsun demekki gaysın xd tespitt xdxd
Gay Kerem xd xdErkeklerle sevgili olmayı seviyorsun demekki,kesin gaysın xd tespitt xdxd
Kaç yaşındaydın o aralar ne tür bir dönemden geçiyordun acaba xdxdGay Kerem xd xd
Her kız olduğum oyunda sevgili yapmışımdır xdxd
AppLe isimli biri vardı bayağı iyiydi sonra oyunda bazı sorunlar oldu hesaplar silindi ayrılmak zorunda kaldık bir daha da buluşamadık
MStar'da da BRoKeN isimli bir sevgilim vardı çok iyiydi bana hep fıstık derdi ama oyun o sıralar Beta sürümdeydi güncellenince her şey sıfırlandı oyuna tekrar kaydolup ona ulaşmaya çalıştım ama başaramadım
Metin2'de de vardı beni 33 level'e kadar kastı sonra oyunu bıraktım
Böyle anılarım çok ama AppLe ve BRoKeN'ın yerleri bende ayrıdır![]()
Yakın zamanda da oldu, 3 yıl önce deKaç yaşındaydın o aralar ne tür bir dönemden geçiyordun acaba xdxd
Ergen kerem xdxdYakın zamanda da oldu, 3 yıl önce de![]()
xd xdErgen kerem xdxd
İtiraf ediyorum RitaOra benim (konu sapıyor uyarı almassak iyidir xd)xd xd
Buradan AppLe ve BRoKeN'a sesleniyorum BRoKeN ile sevgiliyken RitaOra, AppLe ile sevgiliyken Marshmallow isimlerini kullanıyordum beni duyuyorsanız acil mesaj atın
RitaOra sen miydin? Cidden yok artık.xd xd
Buradan AppLe ve BRoKeN'a sesleniyorum BRoKeN ile sevgiliyken RitaOra, AppLe ile sevgiliyken Marshmallow isimlerini kullanıyordum beni duyuyorsanız acil mesaj atın
Yok daha nelerRitaOra sen miydin? Cidden yok artık.
RitaOra benim loaİtiraf ediyorum RitaOra benim (konu sapıyor uyarı almassak iyidir xd)
EscapedSquid zaten benim
Yoksa.. yoksa biz aynı kişilermiyiz ommggg omgg omg omg ommgggggggggg (konu daha fazla sapmadan ben gidiyorum)Yok daha neler
RitaOra benim loa![]()
Bilmem sence öyle mi![]()
You kidding me!?