oyun o kadar iyiki biri bu yüzden bir adamı bıçakla sevmiş cok dost canlısı bir oyun vallaHadi Manhunt oynayalım ! Tamamen çiçekler, yardım sever insanlar ve hiç kesici alet bulunmayan bir oyun arkadaşlar !
Aynen bütün server sahiplerinin geri verilmesi gerek paralarının peki milyonlarca server sahibinin hangi birisinin parasını vereceklerKapanacak Olursa Bundan Forum Etkilenir Server Sahipleri Etkilenir Onlar Düşünsün![]()
E o zaman dava edebilirler çünkü sunucularının vaadesi dolmamıştır hostların(tam olarak doğrumu söyledim bilmiyorum işte örneğin nitrado) o bedeli bir şekilde ödemeliResmi olarak para verme yükümlülükleri oldugunu sanmıyorum, hani insallah kapanmaz sanmamda ama, kapanma ihitimaline karsın öyle birsey olmaz..
Ben o sazan olanlardan mıyım?Gerçekten dediğin "hayal".Yani daha bu oyunu doğru şekilde yorumlayamayan birkaç sazan yüzünden oyun güme gidebilir, bu tarz oyunu kapıcak zihne sahip insanların sizin düşündüğünüzü düşünmesi imkansız..
Teşekkürler.Hayır..Oyunu anlamayıp haberlerde yorumlayan/sunanlara diyorum.
Sunucuyu satan şirketlere dava açar . onlar da biz yasaklamadık serverin online der , vs. vs.E o zaman dava edebilirler çünkü sunucularının vaadesi dolmamıştır hostların(tam olarak doğrumu söyledim bilmiyorum işte örneğin nitrado) o bedeli bir şekilde ödemeli
Bu seferde oyunu yasaklayana dava açarlar ve kaybeder ve herkesin en az 10TL si gider ki diyelim ki Türkiyede 60000 server sahibi var o zamanda bütün hostların kazandığı toplam 600000TL olur eğer düşündüğüm gibiyseSunucuyu satan şirketlere dava açar . onlar da biz yasaklamadık serverin online der , vs. vs.![]()