- En iyi cevaplar
- 0
Lan akşam akşam sölemeyin gülüyom annem ne gülüyon diyo XD[DOUBLEPOST=1423351343,1423351309][/DOUBLEPOST]Araba çalıyomuşuz Q:WEQWE
Çocuğun ciddiyetini okşıcem benO çocuk ciddi anlamda söylemiyor![]()
Lan akşam akşam sölemeyin gülüyom annem ne gülüyon diyo XD[DOUBLEPOST=1423351343,1423351309][/DOUBLEPOST]Araba çalıyomuşuz Q:WEQWE
Çocuğun ciddiyetini okşıcem benO çocuk ciddi anlamda söylemiyor![]()
mctity gibi dolandırıcı nomissizlerin sitelerini tanıtanlara yutıbır demiyorum alçak hırsız diyorum
Çocuğun dediği şakayı gerçek sanıyorlar işte sorun orada naparsınLan akşam akşam sölemeyin gülüyom annem ne gülüyon diyo XD[DOUBLEPOST=1423351343,1423351309][/DOUBLEPOST]
Çocuğun ciddiyetini okşıcem ben
illa öldürmen gerekmiyor arabada çalabilirsinÇocuğun dediği şakayı gerçek sanıyorlar işte sorun orada naparsın![]()
Sonra Mayngıraft'da neden Şüddet varilla öldürmen gerekmiyor arabada çalabilirsin
-Arkadaşı sahneden alalım
-Yayın karıştı gta ile devam ediyoruz[DOUBLEPOST=1423351576,1423351465][/DOUBLEPOST]Kulaklarınızın pası silinsin minecraft türküsü
Ne yani zombiler bizi dostça mı şaapsın geçircen kafaya kazmayı XDSonra Mayngıraft'da neden Şüddet var![]()
Gönderme BurakOyunda'ya idi ama neyseNe yani zombiler bizi dostça mı şaapsın geçircen kafaya kazmayı XD
Sonra Mayngıraft'da neden Şüddet var![]()
Ben burakoyundaya gönderme yapmaya bile gerek duymuyorum şu son zamanlarda mctity olayları yüzünden hepsini kesicem XD[DOUBLEPOST=1423352161,1423351987][/DOUBLEPOST]Hadi beylerGönderme BurakOyunda'ya idi ama neyse![]()
Eylem yapıyok hüloğğ
Bim varken a101 olmadı bu şimdiHewal gel beraper A101 Yaqmaliyaq xdxd
Bim varken a101 olmadı bu şimdi
bim benim yerim
Patito cipslerrrrBim yaqmalicaz LeKola alcaz xdxd
*** cahil karisi bir *** bilmiyor yok kan fiskiriyor fln. O sikayette bulunanlarin ********* . Neyse sarj bitiyo bay. (noktalari istediginiz gibi doldurunAraba çalıyomuşuz Q:WEQWE