Mineplexte var da o da kırmızı kil parçacığı sanırım .Bi tane serverde gördüydüm redstone particle ile kırmızı boya çıkıyordu onun da kana benzediği yok
Oyunda Işid adamı olabiliyon, köylüye IŞİD etiketini bastığında sakalı çıkıyo siyah felan oluyo kafamızı felan kesiyoAynen yani kanlar fışkırıyor ve araba çalıyoz yani![]()
IP değiştirmearaba çalmaya aşırı koptum ve 1 videoda murat abi gfnin ilk videosu olan garibanın evini yaktım videosu onu ne mantıkla koymuşlar vede bu oyunu sadece *****ler oynamıyo türkiyeden kaldırırlarsa büyük tepki doğar 30 40 yaşında oynayan bile var ve bazı bildiğim haberlerde gördüğüm şeylere göre bazı şirketlerde 3d modelleme olarak kullanıyo yani engellenirse boş beleş bir şey olurelbet ip değiştirir gireriz yani *****ler giremez sadece yapacak bir şey yok hilelerdende kısa çözüm kurtulmuş olurz OhHH
D
ıp değiştirme derkene söle bir şey yapabilirlerdi youtubeye girişi engelledikleri gibi minecraftıda aynı şekilde zor bir şey değil ve youtubeye gene girdigimiz gibi zamanında gene ip değiştirir girerdik dns olaraktan yada direk ip dersen afrikayı bile alırız GazanyaIP sağolsunIP değiştirme
YOU ARE REALY !?
Sosyal güvenlik kurumunun Milletin Bilgisayarına girip Minecraft'tı windows'tan tamamen silme gibi bir özelliği yok![]()
there is not ''Heçkır''![]()
DNS değiştirip gireriz IP değiştirirsek bişe farketmez ama IP değiştirme DDos saldırılarında işe yararıp değiştirme derkene söle bir şey yapabilirlerdi youtubeye girişi engelledikleri gibi minecraftıda aynı şekilde zor bir şey değil ve youtubeye gene girdigimiz gibi zamanında gene ip değiştirir girerdik dns olaraktan yada direk ip dersen afrikayı bile alırız GazanyaIP sağolsun![]()