◘◘◘◘MİNECRAFT Türkiyeden Ayrılabilir :(((◘◘◘◘

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen yani kanlar fışkırıyor ve araba çalıyoz yani :D
Oyunda Işid adamı olabiliyon, köylüye IŞİD etiketini bastığında sakalı çıkıyo siyah felan oluyo kafamızı felan kesiyo
Kan felan fışkırabiliyo
Molotof atabiliyoruz
Kaçak araba kullanabiliyoruz
Samsunda keskin nişancı olabiliyoruz (dalga geçmedim)
ÇÜNKÜ MAYNKIRAFT ŞİDDET İÇERİYOR (!)
[DOUBLEPOST=1423405760,1423405730][/DOUBLEPOST]Bunların hepsi şiddet felan hani .s

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
TAMAMDA 1 Ve 3. Videoda Çoçukla Teyzenin anlatmak istedigi amekelere bak :

[DOUBLEPOST=1423420606,1423417760][/DOUBLEPOST]Oyuna 7+ Yaş sınırı geldide halada oynuyorlar amq

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
araba çalmaya aşırı koptum ve 1 videoda murat abi gfnin ilk videosu olan garibanın evini yaktım videosu onu ne mantıkla koymuşlar vede bu oyunu sadece abiler oynamıyo türkiyeden kaldırırlarsa büyük tepki doğar 30 40 yaşında oynayan bile var ve bazı bildiğim haberlerde gördüğüm şeylere göre bazı şirketlerde 3d modelleme olarak kullanıyo yani engellenirse boş beleş bir şey olur :D elbet ip değiştirir gireriz yani abiler giremez sadece yapacak bir şey yok hilelerdende kısa çözüm kurtulmuş olurz OhHH :DD

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
araba çalmaya aşırı koptum ve 1 videoda murat abi gfnin ilk videosu olan garibanın evini yaktım videosu onu ne mantıkla koymuşlar vede bu oyunu sadece *****ler oynamıyo türkiyeden kaldırırlarsa büyük tepki doğar 30 40 yaşında oynayan bile var ve bazı bildiğim haberlerde gördüğüm şeylere göre bazı şirketlerde 3d modelleme olarak kullanıyo yani engellenirse boş beleş bir şey olur :D elbet ip değiştirir gireriz yani *****ler giremez sadece yapacak bir şey yok hilelerdende kısa çözüm kurtulmuş olurz OhHH :DD
IP değiştirme
YOU ARE REALY !?

Sosyal güvenlik kurumunun Milletin Bilgisayarına girip Minecraft'tı windows'tan tamamen silme gibi bir özelliği yok :D
there is not ''Heçkır'' :D

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
IP değiştirme
YOU ARE REALY !?
Sosyal güvenlik kurumunun Milletin Bilgisayarına girip Minecraft'tı windows'tan tamamen silme gibi bir özelliği yok :D
there is not ''Heçkır'' :D
ıp değiştirme derkene söle bir şey yapabilirlerdi youtubeye girişi engelledikleri gibi minecraftıda aynı şekilde zor bir şey değil ve youtubeye gene girdigimiz gibi zamanında gene ip değiştirir girerdik dns olaraktan yada direk ip dersen afrikayı bile alırız GazanyaIP sağolsun :D

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ıp değiştirme derkene söle bir şey yapabilirlerdi youtubeye girişi engelledikleri gibi minecraftıda aynı şekilde zor bir şey değil ve youtubeye gene girdigimiz gibi zamanında gene ip değiştirir girerdik dns olaraktan yada direk ip dersen afrikayı bile alırız GazanyaIP sağolsun :D
DNS değiştirip gireriz IP değiştirirsek bişe farketmez ama IP değiştirme DDos saldırılarında işe yarar

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bakanlık psikolojik bir hastalığa kapılmış. Olmayan şeyleri söylüyorlar :D Bir de Türk serverlerinde hani birini öldürürsün listede üste çıkarsın ya, onları normal minecraftta sanmışlar :yıkıl: Dünya'nın en şiddetli oyunu ne ya? Assadssad:yıkıl: GTA V falan var onlar nerede ?:yıkıl:
Bide oyunu kendi kafasına göre söyleyen bi kız vardı ya kanlar sıçrıyor diyordu.O da psikolojik olarak hasta sanırım :yıkıl: