PC TOPLAMAMA YARDIMCI OLURMUSUN ?

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Yeni PC Toplayacağım Sizden Tek İstediğim Minecraft'ta 100 FPS Altina Düşmemesi Hangi Ekran Kartı ve İşlemciyi Önerirsiniz
Videolardada 100 FPS Altina Düşmemesi Cevap Yazan Herkese Teşekkür Ederim ^_^4

NOT :
Nvidia GTX 750 Ti
İyimidir :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Shader ile mi oynayacaksin shadersiz mi ? Shader icin recording 45 fps kadar verebilir sana 750ti. Bu da en azindan akici bir oyun saglar. İslemci amd mi istersin yoksa intel mi ? Her ne kadar amd serisine asina olsam da birileri intel icin yardim edecektir sana :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gtx 780 ti alırsan = 2500 fps.
Fakat senin söylediğin 750 ti da 200+ modlu Minecraft'ta islemcin güzel ise 150+ fps almanı sağlar. Ayrıca fps 60 üzerinde pek de önemli değildir en iyi oyun deneyimi için ayarlardan vSync açıp oyunu o şekilde oynayın

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gtx 780 ti alırsan = 2500 fps.
Fakat senin söylediğin 750 ti da 200+ modlu Minecraft'ta islemcin güzel ise 150+ fps almanı sağlar. Ayrıca fps 60 üzerinde pek de önemli değildir en iyi oyun deneyimi için ayarlardan vSync açıp oyunu o şekilde oynayın

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
144Hz monitorde akici goruntu =144fps .cogunlugun 60hz monitoru var ama 144hz monitoru olanlari da dusun :( gozumuz 240hz ye kadar algilayabiliyormus bildigim kadariyla :C

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana bir bilgisayar öneriyim bendede olan ama biraz pahali Monster Dünyandaki en iyi oyun bilgisayari

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
What is Bütçe ?
1000 TL Civari Zaten Paranin Hepsi EkranKartına Gitcek :) Lan Gidip Bilgisayar Alsam Daha Mantikli OF Bilgisayar Toplama OF OF :D[DOUBLEPOST=1423402689,1423402590][/DOUBLEPOST]
Paran Varsa R9 Yada GTX 980 Al :)
PvP Orta Derece Boşuna Çok Para Verip İsmetlik Yapmak İstemiyorum :) 100 FPS Video ve Vidyosuz Üstü İstiyorum Sadece[DOUBLEPOST=1423402748][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Beyler Siz Sadece Kaç Fps Videolu ve Videosuz Shader Kullanmicam :)

R

Reloven

Ziyaretçi
128Bit Almicaksın Ozaman En Düşük 256Bit Bak 128Bitte Sorun Yaşarsın.