Hazine Smart Moving Mod Adventure Map

Nasıl Olmuş [Kısalığını Saymayın]

• Fevkalade

• Çok Güzel

• Güzel

• Normal

• Kötü

• Çok Kötü

• Berbat

• Kötü Ama Emeğe Saygı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

emir 388

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Map Yapmadım Ve Smart Moving Mod'u İçin Map Yapmak Geldi Aklıma Ve Yaptım

Önemli: Sıra Sıra Biryerlere Gitmekle Oynanır Sandıktaki Haritayı Kullanarak Önce Bir Sonra İki Sonra Üç Sonra Dört Diye Gidiniz Ve Map'ın Konusu: Siz Bir Gün Yolda Giderken Bir Taş Bulursunuz Ve Sandığınıza Koyarsınız Sonra Bir Araştırma Sonucu O Taşın Bir Mağra Anahtarı Olduğunu Öğrenirsiniz Tüccardan Harita Satın Alarak O Mağraları Sıra Sıra Gezerek Hazineyi Bulma Peşindesiniz Ve 1. Mağraya Gitmeden 2.'ye Gidip 1.'nin Anahtarını Oraya Atarsanız Kapı Açılmaz Ve Map'i En Baştan Yüklemeniz Gerekir

Download Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Map Easter Egg içerir !

Son düzenleme:

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kim yerde bulduğu taşı çantasına koyar ve evine götürür hikaye daha iyi olabilirmiş...

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Oynadım Fakat Gerçekten Çok Hata Buldum Daha İlk Yeri Nasıl Geçiceğim Hakkında En Ufak Fikrim Yoktu Yani Açıkcası Hiç Beğenmedim.

emir 388

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Oynadım Fakat Gerçekten Çok Hata Buldum Daha İlk Yeri Nasıl Geçiceğim Hakkında En Ufak Fikrim Yoktu Yani Açıkcası Hiç Beğenmedim.
Mapi Tekrar Tekrar Sürekli Bitirdim Hata Bulamadım Smart Moving Mod'unu Yüklemen Gerekiyor Yükledinmi Bilmiyorum