o nasıl olacak ? anlatmak istediğiniz kodlamak ise hiç anlamıyorum kusura bakmayınPlugin paketi kullanmayarak güzel bir sunucu kurmak için ilk adımını at !
ne işe yarıyorki o plugin daha önce hiç kullanmadım da.Sana Jibril plugini verebilirim istermisin![]()
o nasıl olacak ?[DOUBLEPOST=1423597269,1423597220][/DOUBLEPOST]
ne işe yarıyorki o plugin ?
(Trollüyorum çaktırma sus suso nasıl olacak ? anlatmak istediğiniz kodlamak ise hiç anlamıyorum kusura bakmayın[DOUBLEPOST=1423597269,1423597220][/DOUBLEPOST]
ne işe yarıyorki o plugin daha önce hiç kullanmadım da.
zor oluyor tabi de öyle mctr the legend gibi çok kullanılan pluginleri de kullanmak istemiyorum. önerdiğiniz bir paket varmı ?Eğer plugin paketi arıyorsan bununla ilgilenen onlarca arkadaşı forumda bulabilirsin.Ama ilk önce kafandan bir liste uydur derim. Böylelikle güncel olarak sana destek verebilen onlarca kişi bulabilirsin. "Liste uyduramıyorum" diyorsan gene forumdaki konulardan yardım istiyebilirsin. Ayrıca plugin paketti bulman biraz zor olur.
KorayCG Plugin paketini öneriyorumzor oluyor tabi de öyle mctr the legend gibi çok kullanılan pluginleri de kullanmak istemiyorum. önerdiğiniz bir paket varmı ?