Mod Paketi Sorunu

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burak oyunda'nın mod paketini indirdim ************nden ve bu sorun çıktı karşıma
Forge falan hepsi yüklü

Yardım ediniz Lütfen

Armegedons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bu bendede çıktı ben forgeyi sildim yeniden yükledim oldu
ama bazende bir moddan dolayı (mesela senin modun 1.7.2 için indiriyon bazı sitelerde 1.7.2 için yazar ama başka sürümler yüklü olabir) modu güvendiğin bir siteden indir yada o modu bulup sil.

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bu bendede çıktı ben forgeyi sildim yeniden yükledim oldu
ama bazende bir moddan dolayı (mesela senin modun 1.7.2 için indiriyon bazı sitelerde 1.7.2 için yazar ama başka sürümler yüklü olabir) modu güvendiğin bir siteden indir yada o modu bulup sil.

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.
Burak Oyunda'nın mod paketini indirdim 1.7.10 forgede 1.7.10 ve hepsini
Minecraft Evi'nden indrdim

Armegedons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir dakka video çekip atıyım[DOUBLEPOST=1423651854,1423650359][/DOUBLEPOST]Kardeşim kusura bakma ama sen başka bir mod pack bul mod packte modlar hatalı niye dersen kaç mod var bilimiyom ama %10nunu atıyorum oluyor öbür %10 unu atıyorum olmuyor filan çok acayip bir şey

Nasıl bir mod pack istediğini söle bende arayayım
[DOUBLEPOST=1423652443][/DOUBLEPOST]Bak site atıyım sana iyi bir mod packtir.
https://forum.gamer.com.tr/konu/salcali-ekmek-mod-paketi-v2-1-7-10-herobrine-50-mod.226456/
Buda benden sana forge 1.7.10:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dakka video çekip atıyım[DOUBLEPOST=1423651854,1423650359][/DOUBLEPOST]Kardeşim kusura bakma ama sen başka bir mod pack bul mod packte modlar hatalı niye dersen kaç mod var bilimiyom ama %10nunu atıyorum oluyor öbür %10 unu atıyorum olmuyor filan çok acayip bir şey

Nasıl bir mod pack istediğini söle bende arayayım
[DOUBLEPOST=1423652443][/DOUBLEPOST]Bak site atıyım sana iyi bir mod packtir.
https://forum.gamer.com.tr/konu/salcali-ekmek-mod-paketi-v2-1-7-10-herobrine-50-mod.226456/
Buda benden sana forge 1.7.10:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sagol dostum:-)

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
skydaza git en son çıkan 1.7.10 modu indir sil

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modun sürümü eski, en güncel olanını indir. Bende de bu sorun sık sık ortaya çıkardı.