Minecraft Advanture Map

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- Haritanın nası bir şey olduğunu yazaymışın iiymiş.
Konusu nedir, amaç nedir, ne tür bir harita bunları yazabilirdin hatta hikayesi varsa kısaca bahsedebilirdin.
2- Kural, ipucu vs şeyleri buraya yazmak bana çok saçma geliyor. Haritanın içine yazsan çok daha mantıklı çünkü bu haritaları hiç konuyu okumadan indirenler oluyor, indirip haftalar sonra oynayanlar oluyor vs. Ama yine de senin tercihin.
3- Advanture değil Adventure. Dlaga geçmek amacıyla söylemiyorum başlığı düzeltebilirsin.

Kral233

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maalesef buildlar çok kötü. Geliştirmeniz lazım. Haritayı oynamadım. Oynamayı da düşünmüyorum ama eline sağlık.
Kardeşim Düşünçene Ve Görüşüne Saygım Var Ama Mapı Oynamanı Tavsiye Ederim Ve Oynadıktan Sonraki Düşünçelerinde Gine Yazabilirsin[DOUBLEPOST=1423686026,1423685904][/DOUBLEPOST]
1- Haritanın nası bir şey olduğunu yazaymışın iiymiş.
Konusu nedir, amaç nedir, ne tür bir harita bunları yazabilirdin hatta hikayesi varsa kısaca bahsedebilirdin.
2- Kural, ipucu vs şeyleri buraya yazmak bana çok saçma geliyor. Haritanın içine yazsan çok daha mantıklı çünkü bu haritaları hiç konuyu okumadan indirenler oluyor, indirip haftalar sonra oynayanlar oluyor vs. Ama yine de senin tercihin.
3- Advanture değil Adventure. Dlaga geçmek amacıyla söylemiyorum başlığı düzeltebilirsin
Saol Ama Düzeltmeyi Bilmiyorum Bir daha ki maplarımda böle hatalar Yapmamaya dikkat etcem

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Pek harita oynayan biri değilim ama şunu söyleyeyim haritayı güzelleştiren şey yapılardır ne kadar güzel yaparsan o kadar hoş görunür.

Kral233

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR MAP YAPIMINDA BİZE YARDIM ETMEK İSTİYEN SKYPEDEN ULAŞABİLİR SYKPE ADRESLERİMİZ
serkan86[Ben]
excotor4406[Harun] Bize Ulaşabilirsiniz