Hexxit tarzı makinesiz çoğunlukla madende zaman geçen bol modlu mod paketi varmı ?

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hexxit tarzı mod paketi biliyormusunz hexxitte güzel ama madeni az ve silahı belli geniş bi kılıç . Kolay kolay item yapılmayan ZOR özellikle ve özellikle makinasız , keşif , bol maden bol eşya olan bi mod paketi bilen varmı ? (Zor dediğim oyun bi türlü bitmeyen mesala 1 boss yerine 10 20 boss 20 yaratık yerine 100ü geçen yaratık 7 maden yerine 50 üstü maden yeni yepneyi itemler dolu dolu savaş gemileri kaleler 3 evren değilde ( evrenden kastım world , nether , end ) 7 evren , moblar zor olsun birşeyi yapmak için ezberlemek gerekmesin ( yani makinalarda herşeyi ezberlemek lazım çok karmaşık herşeyini ezberlicez sevmiyom böle ezberlemeleri ) Direk nei' den bakılan itemler olsun ya anlayın işte beyler = keşif , maden , itemler bide 1 haftada bitirilmeyen bi oyun ! )
+ Lütfen Konuyu KİRLETMEYİN !
- Bide arkdaşlar sistem özellikleri az kötü (2G RAM 1G EKRAN )

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mod pack yaptım 3 gündür uğraşıyorum birazdan paylaşacam kasma oranı neredeyse aşırı az birazdan atacam son indirme linki kaldı ordan bakar beğenirsen indirirsin :kgül:

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Salçalı kardeşim Tecnichmi Suvivalmı anlamadım ???[DOUBLEPOST=1423688284,1423687858][/DOUBLEPOST]Salçalı baktım gerçektende güzel bi mod paketi ama içinden bazı silmek istediklerim var onları silicem sonra oyuna başlıcam ( inş crash veya kasma problemiyle karşılaşmam )[DOUBLEPOST=1423688683][/DOUBLEPOST]Hatta sölemişken silceklerimi yazayım : Thirst , ThaumCraft4 ,Somnia , SmartCore ,SmartMoving , SmartRender ,RenderPlayerAPI , PlayerAPI ( oha abi attıklarımın sadece 4ü SmartMovingin çalışması için şaşırdım .) , MicdoodleCore ,ItemPhysic , GanysSurface ,GalactiCraftPlanets,GalactiCraftCore,BuildCraft(bunu kesinlikle sileceğim makinadan ne kadar nefret ettiğimi bilmessiniz ),PneumaticCraft Bunların ya hepsini yada bazılarını sileceğim ekliceklerime geçeyim : Morph , Maden modları yeni item modları ekliyeceğim gerisi süper olumş kardeşim oynuyacağım gibi . [DOUBLEPOST=1423688764][/DOUBLEPOST]Kardeşim Helal olsun okadar kişi arasında sadece sen tüm modların açıklamasını yapmışın teker teker googleye aratmaya gerek yok saolasın

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Salçalı kardeşim Tecnichmi Suvivalmı anlamadım ???[DOUBLEPOST=1423688284,1423687858][/DOUBLEPOST]Salçalı baktım gerçektende güzel bi mod paketi ama içinden bazı silmek istediklerim var onları silicem sonra oyuna başlıcam ( inş crash veya kasma problemiyle karşılaşmam )[DOUBLEPOST=1423688683][/DOUBLEPOST]Hatta sölemişken silceklerimi yazayım : Thirst , ThaumCraft4 ,Somnia , SmartCore ,SmartMoving , SmartRender ,RenderPlayerAPI , PlayerAPI ( oha abi attıklarımın sadece 4ü SmartMovingin çalışması için şaşırdım .) , MicdoodleCore ,ItemPhysic , GanysSurface ,GalactiCraftPlanets,GalactiCraftCore,BuildCraft(bunu kesinlikle sileceğim makinadan ne kadar nefret ettiğimi bilmessiniz ),PneumaticCraft Bunların ya hepsini yada bazılarını sileceğim ekliceklerime geçeyim : Morph , Maden modları yeni item modları ekliyeceğim gerisi süper olumş kardeşim oynuyacağım gibi . [DOUBLEPOST=1423688764][/DOUBLEPOST]Kardeşim Helal olsun okadar kişi arasında sadece sen tüm modların açıklamasını yapmışın teker teker googleye aratmaya gerek yok saolasın
ö.d de tüm modları silmişşin :D Morph zaten gereksiz bence zevki halleder

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 51 modda pc çöktü senin 70 modda hiç kasmıyor be helal olsun tam isteidğim gibi bide daha dedikelrimi silmedim