_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Beyler,
Ben bir oyun yaptım şu an hiçbir yere sürmek veya göstermek istemiyorum sorularıma cevap aldıktan sonra oyunu gösterebilirim.Steam Greenlight bildiğiniz gibi yaptığımız oyunları steama koyabiliyor tabi oyuna yeşil ışık yanarsa bunun için sizden destek bekliyorum
. Evet herneyse bilgileri okuyordum ve başta birmiktar para aldıklarını gördüm.Yalnız şunu söyleyeyim siz sorularımı cevaplayınca hemen oyunu atmayacağım önce size göstereceğim
. Herneyse şimdi sorularıma gelelim:
1-Steam Greenlighta oyunu vermeden önce kaç tl alıyorlar ?
2- Kredi kartını steama nerden bağlayacağım?
3- Oyunu ücretsiz koymayı düşünüyorum ama oyun içi illa para olmalıymış o parayı elbette koyacapım ama o para benim kredi kartımamı gelecek?
4-Vazgeçtim oyun para ile satılcak fakat ben forumdakilere bedava vermek istiyorum bu nasıl olcak ?
Sorularım bu kadar cevaplarsanız sevinirim
Sonra oyunu foruma gösteririm. Bu arada sorulardan önce yukarıdaki yazdığım yazıyı okuyun... @Susanoo @VictoryAndGlory @aklıllıminecraft @KadirBerk @Erenbulbul[DOUBLEPOST=1423745620,1423742625][/DOUBLEPOST]yardım yokmu ya 
Ben bir oyun yaptım şu an hiçbir yere sürmek veya göstermek istemiyorum sorularıma cevap aldıktan sonra oyunu gösterebilirim.Steam Greenlight bildiğiniz gibi yaptığımız oyunları steama koyabiliyor tabi oyuna yeşil ışık yanarsa bunun için sizden destek bekliyorum
1-Steam Greenlighta oyunu vermeden önce kaç tl alıyorlar ?
2- Kredi kartını steama nerden bağlayacağım?
3- Oyunu ücretsiz koymayı düşünüyorum ama oyun içi illa para olmalıymış o parayı elbette koyacapım ama o para benim kredi kartımamı gelecek?
4-Vazgeçtim oyun para ile satılcak fakat ben forumdakilere bedava vermek istiyorum bu nasıl olcak ?
Sorularım bu kadar cevaplarsanız sevinirim
Son düzenleme: