Tinker Constract Modundan İyi Anlayanlar Bakabilir Mi?

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tinker consturct modunda aliminum brass(onun gibi bir şey herhalde) yapmaya çalıştım.Ama 3 aliminum ingot gerekliymiş.Ve ben madenlerden aliminum oreler bulup erittim ama raw aliminum oldu.Ben aliminium ingotu nasıl elde edebilirim? Yazarsanız sevinirim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yaptığına bağlı. Hangi tool parti yapıcaksın sylr misin? (Ingot cast,Sword cast fln.)

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne yaptığına bağlı. Hangi tool parti yapıcaksın sylr misin? (Ingot cast,Sword cast fln.)
Bak wooden pattern yapıyoruz ya onadn sonra smeltryye geçiyoruz simeltryde kullanmak için pattern yapacağım.Aliminum brass varmış en kolay olarak ama ben çevreden aliminyum toplayıp ısıtınca raw aliminium oluyor nasıl aliminum ingot yapabilirim?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak wooden pattern yapıyoruz ya onadn sonra smeltryye geçiyoruz simeltryde kullanmak için pattern yapacağım.Aliminum brass varmış en kolay olarak ama ben çevreden aliminyum toplayıp ısıtınca raw aliminium oluyor nasıl aliminum ingot yapabilirim?
o zaten içinde ısıtınca raw aliminium oluyor. bak mesela ingot cast yapmak istiyorsan (yani pattern) oraya herhangi bir ingot koy (demir,altınvs.) sonra raw aliminiumu dök içine.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
alüminyum kalıbını çıkarmak istediğin parçanın bir prototipini yerleştirip onun üzerine de eritebiliyordun sanırım. :sgül: