Hexxit server sorunu

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım ile hexxit oynamaya karar vermiştik ve ben server kuracaktım. Hexxit server 1.0.10 sitesinden indirdim, java argümanlarını düzelttim ve launch.bat dosyasını server kurulumu için başlattım.

Launch.bat'ın ilk önce modları yükleyip sonra bir dünya oluşturması gerekir. Ama bende modlarla ilgili hiçbir şey yapmadı ve direkt yeni dünya oluşturdu ve "ready" diyerek serverı açtı.

Servera girdim. Arkadaşla ev yapmak için etrafı temizleyecektim ki ben bunun için modla eklenen bir aleti kullanmaya karar verdim. Crafting table'da alet oluştu ama aleti crafting penceresinden çıkaramadım. Aldığımda hemen geri crafting ekranına dönüyordu. Bunun nedeni de tabii ki launch.bat dosyası direkt dünya kurup modları yüklememesi.

Yardım eden kişi bizimle hexxit oynamaya hak kazanacak :)

Batuhan140

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çözümü ben biliyorum kardeş o indirdiğin server dosyasında minecraft 1.5.2 yi açtın dimi java dosyası aslında Hexxit java dosyasını açmalısın yoksa modlar olmaz sizde normal minecraft gibi oynarsınız :)

Saltoglu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çözümü ben biliyorum kardeş o indirdiğin server dosyasında minecraft 1.5.2 yi açtın dimi java dosyası aslında Hexxit java dosyasını açmalısın yoksa modlar olmaz sizde normal minecraft gibi oynarsınız :)
Nasıl yapacağız o dediğin işi. çünkü bende az önce hexxit yükledim ve minecraft 1,8,1 deki dosyalarım açılmadı saves dosyasınıda kopyaladım genede açılmadı. eğer yardımcı olursanız sevinirim.