[Sadece Tahminler]Minecraft 1.9 Sürümünde Gelebilecekler !

Sizce Bunlar Gelebilir Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    12

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
pistolun ne olduğunu biliyorum!
diyorum ki hemen uzaktan halledersin kolay olur yani . vvur kaç
doldur geri gel :(
Ona bakılırsa aynı şey ok ve yay için de geçerli ama neden senin dediğin gibi olmuyor?
+Tabancayla vurulmaya kıyasla ok ile vurulan kişinin hayatta kalma oranı daha düşük*

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ona bakılırsa aynı şey ok ve yay için de geçerli ama neden senin dediğin gibi olmuyor?
+Tabancayla vurulmaya kıyasla ok ile vurulan kişinin hayatta kalma oranı daha düşük*

minecraft'ta öyle değil
okla vurunca ölmesi daha zor hem çok ok harcıyosun

tamam artık cevap yazma .-.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
minecraft'ta öyle değil
okla vurunca ölmesi daha zor hem çok ok harcıyosun

tamam artık cevap yazma .-.
Ne biliyorsun pistol ile de aynısı olacak? Pistol'un sadece bir özelliği olabilir bence attığı mermi çok daha zor görünür ondan da kaçamazsın + daha hızlı gider pistolun üstünlüğü böyle olur bence çünkü okla ölmeyen bir şey pistol ile yapılan bir atış ile ölemez,ölmez çok mantıksız bir şey çünkü.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne biliyorsun pistol ile de aynısı olacak? Pistol'un sadece bir özelliği olabilir bence attığı mermi çok daha zor görünür ondan da kaçamazsın + daha hızlı gider pistolun üstünlüğü böyle olur bence çünkü okla ölmeyen bir şey pistol ile yapılan bir atış ile ölemez,ölmez çok mantıksız bir şey çünkü.

tamam anladım abi ben yanlışım

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
tamam anladım abi ben yanlışım
Hayır kardeşim ben okçuluk ile uğraşan bir insanım ve bu süre içerisin de öğrendiğim şeylerden şunu çıkarıyorum bir okun vereceği zarardan ölmeyen bir insan bir pistolenin vereceği zarardan hayli hayli ölmez.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kardeşim ben okçuluk ile uğraşan bir insanım ve bu süre içerisin de öğrendiğim şeylerden şunu çıkarıyorum bir okun vereceği zarardan ölmeyen bir insan bir pistolenin vereceği zarardan hayli hayli ölmez.

oha çok güzel haklısın diyorum devam ediyo