[1.7.10][FORGE]Iskefiyeli's Fun Mod Paketi

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
arkadaş kendini bilgisayar sandı kapasite kapasite :D bilgisayarda yaşamıyan kardeşim dışarı çık hava al beynine hava gitsin :D
Ben gayet memnunum ama sen havayı almışsın belli
Özentilik yaptığıma dair kanıt bulamayınca kuru hakarete döndün demek hmm
@craft_man lütfen şu üyeyi buradan alır mısın? Çamur atmaya pek meraklı bıktıramadık sabahtan beri.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben gayet memnunum ama sen havayı almışsın belli
Özentilik yaptığıma dair kanıt bulamayınca kuru hakarete döndün demek hmm
@craft_man lütfen şu üyeyi buradan alır mısın? Çamur atmaya pek meraklı bıktıramadık sabahtan beri.
zamandanda maruz kıyamam çamur atmadım söledim ve ikna ettin kanıtı gösterdim hala laf yaptın oda yetmedi arkadaşını çağırdın yediremeyincede laf bulamayıncada craft_man hemen :)[DOUBLEPOST=1423860783,1423860745][/DOUBLEPOST]
Susarsan su vericem.
sağol ayağım var aciz değilim :D senin için bir şey sipariş ettim ama :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
zamandanda maruz kıyamam çamur atmadım söledim ve ikna ettin kanıtı gösterdim hala laf yaptın oda yetmedi arkadaşını çağırdın yediremeyincede laf bulamayıncada craft_man hemen :)[DOUBLEPOST=1423860783,1423860745][/DOUBLEPOST]
nedir o ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Söyledin, düzgünce karşılık verdim gururuna yediremeyip çamur atmaya döndün. Tekrar at bakalım kanıtları, tek tek cevap vereyim?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
AAA !?... Yine kavga, çok şaşırtıcı diğilmi.

@rayandu06
Zaten dünki olayı biliyorsun. Çok bir şey anlatmama gerek yok

@SalçalıEkmek
Çok beklemezdim senden. Hani uzlaşmadan çok laf kavgasına devam etmek ... Hani forumda onlarca kişiye söylüyorum 2 defa düşünerek yazın diye. Birini kaybetmeden hiçbirşeyini kaybetmessin. Sonuçta insanız yanı. Tek bi eksiğimiz empati kuramıyoruz bu. Ama bence boşuna kırmana gerek yok bir insanı diğilmi? Hani ne seni, ne onu savunuyorum sadece yazı yazmadan önce içinizden "karşıdakide insan diğilmi" diye düşün" bide empati kur tek isteğim o.

@Iskefiyeli18
Sana hiç sözüm yok profil fotoğrafı Furry senin. Geçen zaten psikolojimi bozdunuz bu nedir diye araştırdım bir daha araştırma yapmıyıcam. Gene Salçalıya dediklerimle aynı. Zaten forumda önü gelen insanlardasın tanıyanın çok nasıl biri olduğun biliniyor. Hani bence daha sakin bir dille. He tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır sözü varya ona dayanarak bence sözleri seç. Belki bi nevi daha etkili olur

Biz insanız. Birbirimizi kırmamısın hiç alemi yok. Bizi hayvanlardan ayrı kılan düşünebilmemiz.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hala yalan diye geveliyor ya. Kanıt at hadi bekliyorum teker teker çürütecem.
100tanemi atacaz :D :D[DOUBLEPOST=1423861534,1423861438][/DOUBLEPOST]
Şimdide izlemelisin. Bu arada WWE izliyorum diye yaşımı düşük algılama. Umarım profesyonel dövüşçü olduğumu biliyorsundur.
Şimdi daha heyecanlı.
ooo bak bu işe profesyonel dövüşçü değilim ama profesyonel kareteciyim oda bir şey :) izliyebilirsin yani yaşına düşük müşük demem küççükken hep boş zamanım olurdu izlerdim yani

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
100tanemi atacaz :D :D[DOUBLEPOST=1423861534,1423861438][/DOUBLEPOST]
ooo bak bu işe profesyonel dövüşçü değilim ama profesyonel kareteciyim oda bir şey :) izliyebilirsin yani yaşına düşük müşük demem küççükken hep boş zamanım olurdu izlerdim yani
Şimdide izlemelisin. Bu arada WWE izliyorum diye yaşımı düşük algılama. Umarım profesyonel dövüşçü olduğumu biliyorsundur.
Şimdi daha heyecanlı.
Hala yalan diye geveliyor ya. Kanıt at hadi bekliyorum teker teker çürütecem.

Az önce

"AAA !?... Yine kavga, çok şaşırtıcı diğilmi.

@@rayandu06
Zaten dünki olayı biliyorsun. Çok bir şey anlatmama gerek yok

@@SalçalıEkmek
Çok beklemezdim senden. Hani uzlaşmadan çok laf kavgasına devam etmek ... Hani forumda onlarca kişiye söylüyorum 2 defa düşünerek yazın diye. Birini kaybetmeden hiçbirşeyini kaybetmessin. Sonuçta insanız yanı. Tek bi eksiğimiz empati kuramıyoruz bu. Ama bence boşuna kırmana gerek yok bir insanı diğilmi? Hani ne seni, ne onu savunuyorum sadece yazı yazmadan önce içinizden "karşıdakide insan diğilmi" diye düşün" bide empati kur tek isteğim o.

@@Iskefiyeli18
Sana hiç sözüm yok profil fotoğrafı Furry senin. Geçen zaten psikolojimi bozdunuz bu nedir diye araştırdım bir daha araştırma yapmıyıcam. Gene Salçalıya dediklerimle aynı. Zaten forumda önü gelen insanlardasın tanıyanın çok nasıl biri olduğun biliniyor. Hani bence daha sakin bir dille. He tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır sözü varya ona dayanarak bence sözleri seç. Belki bi nevi daha etkili olur

Biz insanız. Birbirimizi kırmamısın hiç alemi yok. Bizi hayvanlardan ayrı kılan düşünebilmemiz."

Yazdım aranızda OKUYAN VARMI ? Hani Halen Kavga Etmenizin Mantığı Ne ?