Ben bir modpack hazırlamayı düşünüyorum da bunun için bana bol aksiyonlu bir mod önerebilirseniz sevinirim.Madenler de olursa iyi olur.Mümkünse saçma sapan olmasın.
Şu anda bulunan modlar :
Bu arada ankete oy verirseniz sevinirim.Sizce yapmaya devam etmeli miyim? Onu kaldır şunu ekle gibi tavsiyeler vermenizi istiyorum
@SalçalıEkmek
-
Şu anda bulunan modlar :
- Backpacks Mod - Çanta ekliyor.
- Better Villages Mod - Biyomlara göre köyleri düzenliyor.
- Damage Indicators Mod - Moba vurduğumuzda canı falan gözüküyor.
- Don't Pick Up Mod - Oyuna bir alet ekler bu aletle hangi itemi envanterimize alıp hangisini almayacağımızı seçebiliriz.
- Dynamic Lights - Meşaleyi elinizde tuttuğunuzda etrafa ışık yayar.
- Elemental Caves - Farklı farklı madenler,zırhlar gibi şeyler ekleniyor.
- ExWeapons Mod - Oyuna bir sürü silah ekler.Balkon's Weapon Mod'a benziyor.
- Glacia 7.5 - Oyuna kutup gibi bir bölge ekler.Orada bir sürü mob ve madenler oluyor.Harika bir mod isteyen araştırabilir.
- Iron Chest Mod - Oyuna madenlerden yapılan sandıklar ekler.
- More Natures Mod - Oyuna çekirge,kırkayak ve kelebek ekler.
- ArmorStatusHUD - Giydiğiniz zırhlar ve elinizde tuttuğunuz kılıç alt menünün yanında gösterilir.
- Not Enough Items - Olmazsa olmaz zaten.
- OptiFine - Bu da olmazsa olmazlardan.
- Plant Mega Pack Mod - Oyuna birçok yeni bitki ekler.
- Rei's Minimap Mod - Minimap işte.
- Soup Mod - Çorbalar.Her türlü bitkiden vs çorba yapılıyor.
- Tomahawk - Baltayı fırlatabiliyoruz
- Tree Capitator Mod - Ağacı en alttan kestiğimizde hepsi düşüyor.
- MC+ Cart - Oyuna çekilecek sandık gibi bir şey ekliyor (Adını hatırlamıyorum gerçekte toprak taşımak için falan kullanılıyor :/)
- TheCampingMod - Kamp malzemeleri ekliyor (Kamp ateşi,çadır vs...)
- Treasure Mod - Oyuna nadiren bulunan hazine sandıkları ekler bu sandıkları da özel anahtarlarla açabilirsiniz
- Archimede's Ships - Parçaları birleştirip gemi oluşturabiliyorsunuz
- Blocklings Mod - Sizi takip edip savaşlarınıza yardım eden küçük blokcuklar -çok tatlılar :3-
- Biomes O' Plenty - Oyuna 75den fazla biyom ekler
- Chester Mod - Oyuna dolaşan bir chest ekler ve bu sizi takip eder (Don't Starve oynayanlar bilir)
- Better Rain - Yağmur daha gerçekçi olur
- Deconstruction - Oyuna bir table ekler ve bu table ile yaptığımız eşyaları kırıp önceki hallerine çevirebiliriz (Mesela diamond kılıcı koyup bir çubuk iki diamond alıyoruz.)
- Aquaculture Mod - Oyuna birçok balık ve deniz mahsülü ekler
- Minepainter Mod - Duvarlarımızı istediğimiz gibi boyayabiliriz ve blokları istediğimiz şekillere çevirebilir,heykeller yapabiliriz.
- Clothing Craft - Çeşitli giyecekler üretebiliriz
- Kitchen Craft - Çeşitli sandviçler vs yapabileceğimiz mod
- Fairy Mod - Oyuna ormanda bulunan periler ekler
- Music Craft - Oyuna müzik aletleri ekler
- Parachute Mod - Oyuna paraşüt ekler
- Small Boats Mod - Oyuna normalden daha hızlı giden gemiler ekler
- Better World Gen - Dünyayı neredeyse tamamen değiştiren bir mod,artık dünya gerçeğe daha çok benziyor.
Bu arada ankete oy verirseniz sevinirim.Sizce yapmaya devam etmeli miyim? Onu kaldır şunu ekle gibi tavsiyeler vermenizi istiyorum
@SalçalıEkmek
-
Son düzenleme: