Everest PİŞMANLIKTIR!

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gün 4 gibi everest sgm x7 mause aldım makrosu olduğunu söylediler eve geldim açtım saatlerce driverini aradım ama bulamadım 45 tl boşa gitti siz sakın ama sakın EVEREST mouseye bulaşmayın zaten şu an bile sol tıkı bi acayip olmaya başladı ben yaptım bir salaklık siz sakın yapmayın :(
Beyler akıl verin ne yapabilirim arkadaşlar gaza getirdiler yoksa logitech g300 alacaktım bu mauseyi sahibinden.com da felan satsam 40 tl ye acaba paranın birazını kurtarabilirmiyim zaten annemde şu an benle konuşmuyor beni motive edebilecek kimse yok iade de edemiyorum lütfen yardım edin evde oturdum kendimi yiyorum :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben yetkili hizmetlerine e posta spamle söv ve müşteri hizmetlerine ana bacı gir XD
Eğer vadedilen özellikler çıkmadıysa tüketici haklarına bile gider bence

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ne çok seviyorsunuz "[BILMEMNE] Pişmanlıktır !" muhabbetlerini. Ne yapacaksın sürücüyü macro mu yapacaksın ? Ne gereği var ? Ben "A4Tech OP-620D" Mause'u 7 yıldır kullanıyorum fazlalık bir özelliği vesaire de yok.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yetkili hizmetlerine e posta spamle söv ve müşteri hizmetlerine ana bacı gir XD
Eğer vadedilen özellikler çıkmadıysa tüketici haklarına bile gider bence
Eriş teklonoji diye bir yerden aldım :D
#Bim'de Mause 5TL :)
2 Gün sonra elimde kaldı :D
Gidip geri vermeyi dene?
---------------------------------------------------------------
Anneyle küsülmez. Al bak böyle olursun işte.
denedim almadı ve annemle ben küsmedim o bana küstü :(
Ne çok seviyorsunuz "[BILMEMNE] Pişmanlıktır !" muhabbetlerini. Ne yapacaksın sürücüyü macro mu yapacaksın ? Ne gereği var ? Ben "A4Tech OP-620D" Mause'u 7 yıldır kullanıyorum fazlalık bir özelliği vesaire de yok.
Çok gereği var.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bilip bilmeden bilmediğiniz şeyleri alıyorsunuz sonra yok az ses geliyoda,yok çalışmıyorda, yok hayalimdeki gibi değilde.

Bu Arada 40 TL ye Kimse O Mausu sahibinden.com dan almaz.