Everest PİŞMANLIKTIR!

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bilip bilmeden bilmediğiniz şeyleri alıyorsunuz sonra yok az ses geliyoda,yok çalışmıyorda, yok hayalimdeki gibi değilde.

Bu Arada 40 TL ye Kimse O Mausu sahibinden.com dan almaz.
Sana katılıyorum. @cbg2002 Sende laftan anlamıyorsun ki gidip su evereste boşa para veriyorsunuz.Adam akıllı macrolu mouse alıcaksanız en azından 100 Tl'yi gözden çıkarıcaksınız.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana katılıyorum. @cbg2002 Sende laftan anlamıyorsun ki gidip su evereste boşa para veriyorsunuz.Adam akıllı macrolu mouse alıcaksanız en azından 100 Tl'yi gözden çıkarıcaksınız.
logitech g300 bana yeterdi aslında kendime kızıp duruyorum annemde konuşmuyor zaten odamda kafayı yedim oturup :(
Kardeşim Şuana kadar Everest'ten Bir Kötülük Görmedim.Evet Çok Üzün Süre Dayanmıyor ama İnsan Bi Okur Macro varmı yokmu diye
Her yerde var yazıyordu ondan aldım bir de arkaaş zorladı adam makroda var diyince bi an alasım geldi :(

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sorun senden de olabilir.Örneğin forumdan bir arkadaş benim de kullandığım Logitech kulaklıkta sorun yasadığı halde ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Bence servisini ara.Serviste cevap vermez ise tüketici haklarına git.Ayrıca kendinide 45 tl için bu kadar fazla üzme...

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu arada ben de Everese SM 612 kullanıyorum, gayet memnunum. Sürücüsü de var. Kutudan çıkmadı ancak internetten buldum.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
logitech g300 bana yeterdi aslında kendime kızıp duruyorum annemde konuşmuyor zaten odamda kafayı yedim oturup :(

Her yerde var yazıyordu ondan aldım bir de arkaaş zorladı adam makroda var diyince bi an alasım geldi :(
Hala salaklık sende.Her yerde yazanlara değil "KUTUNUN ÜSTÜNE" bakmalıydın.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun senden de olabilir.Örneğin forumdan bir arkadaş benim de kullandığım Logitech kulaklıkta sorun yasadığı halde ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Bence servisini ara.Serviste cevap vermez ise tüketici haklarına git.Ayrıca kendinide 45 tl için bu kadar fazla üzme...
O parayı biriktirmek aylarımı almıştı.
Bu arada ben de Everese SM 612 kullanıyorum, gayet memnunum. Sürücüsü de var. Kutudan çıkmadı ancak internetten buldum.
Bunun internettede sürücüsü yok :(
Kardeşim Everest eski teknik kullanıp farelerinin kutusuna sürücü CD si koyuyor, eminim içinde vardır.
Çok aradım yok
Everestten memnunum hiçbir sorunu yoktur.
Ben ne zaman alsam sorun çıktı
Hala salaklık sende.Her yerde yazanlara değil "KUTUNUN ÜSTÜNE" bakmalıydın.
Haklısın

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer aldığın ürun 0 ise ve faturalıysa o ürünü 1 ay içinde yada 1 hafta içinde şartsız koşulsuz geri iade almaları gerekir. Yani kanunlar böledir faturan fln varsa ve almıyolarsa geri ver mahkemeye yani bu senin hakkın sonuçta.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer aldığın ürun 0 ise ve faturalıysa o ürünü 1 ay içinde yada 1 hafta içinde şartsız koşulsuz geri iade almaları gerekir. Yani kanunlar böledir faturan fln varsa ve almıyolarsa geri ver mahkemeye yani bu senin hakkın sonuçta.

Normalde öyle bir şey yok tabii eğer kendileri beğenmez iseniz 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz demediği sürece şartsız koşulsuz hikayen yalan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yoo bu senin hakkın iade mecbur almalı yani tüketici kanunları bole