Yeni Kanalımın İlk Videosu Yaş 19

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kanalımın ilk videosu biraz heyecan biraz amatörlük var üstümde olacak tabi ki de bunlar. Kendimden bahsedeyim size ismim Anıl Kaan yaş 19. Balıkesir Bandırmada yaşıyorum. Bu kanal bundan 10 yıl sonrada video verecek çünkü youtube yi keşfettiğim günden beri kendi kanalımı açıp video yüklemek istedim. Sesi biraz az olmuş ama sağlık olsun. Şimdiden Teşekkür ederim arkadaşlar ( her konuda bana soru sorabilirsiniz ders bile olabilir çünkü iyi bi sayıyal öğrencisiyim ) not: bu sene mezunum yani lise bitti ama istediğim yer olmadığı için tekrar sınava giricem o yüzden yaza kadar hafta max 2 3 video atabilirim şimdiden tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
videomda bu buyrun eksiklerim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey diyeceğim sana ;
Türkiye'de Belirli yerlere gelmiş insanların Yaptıklarını İzlemekten çekinmiyen birçok insan var.Şimdi Senin Survivalda Yaptıkların Kimsenin İlgisini Çekmez. Bu işlere aynı standart üzerinde başlarsan hiçbireyere gelemezsin. 'milyonlarca oyun kanalı var ve neden benimki ?' Sorusuna iyi bir cevap bulmalısın önce . Teşekkürler :)

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence minecraft serisine hiç bulaşma. Belli bir hayran kitlesi olmayan kanallar için hiç uygun değil. Onun yerine senaryolu ve grafikleri göze hitap eden oyunları oynasan ve reklamını biraz olsun yapsan daha fazla abone ve izleyici toplayabilirsin.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Belirli yerlere gelmiş insanların Yaptıklarını İzlemekten çekinmiyen birçok insan var.Şimdi Senin Survivalda Yaptıkların Kimsenin İlgisini Çekmez. Bu işlere aynı standart üzerinde başlarsan hiçbireyere gelemezsin. 'milyonlarca oyun kanalı var ve neden benimki ?' Sorusuna iyi bir cevap bulmalısın önce . Teşekkürler :)
Eklemek isterim ki ;
Bunun
-Animasyon ve düzenleme
-Uygun diksiyon ve kendine has konuşma
-Sisteminin durumu
-Birlikte olduğun bir ekip
-İzleyici ile iletişim (bu çok önemli)
-Maddi durum

gibi fasafisolar var. bunları oturtmadan bir işe kalkışmanı önermiyorum. yani 1-0 başlamayı tercih et :)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam bende youtube da eğitim videoları çektim, bu sesin ölü gibi gelme sorunu bendede var. Oyun oynuyorsan biraz yaşa be, canlı konuş. Uykumuz geliyor izlerken :D

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum yeni başladım bunarı zamanla yapıcam zaten başlangıç olsun bu diye bilgisayarım sene sonu gelecek o yüzden şimdi kısıtlı[DOUBLEPOST=1423959413,1423959371][/DOUBLEPOST]
Bence minecraft serisine hiç bulaşma. Belli bir hayran kitlesi olmayan kanallar için hiç uygun değil. Onun yerine senaryolu ve grafikleri göze hitap eden oyunları oynasan ve reklamını biraz olsun yapsan daha fazla abone ve izleyici toplayabilirsin.
sene sonu pc gelecek şimdi cok bi seçeneğim yok bunu çekerken bile kaç fps aldığımı bir bilsen :D[DOUBLEPOST=1423959459][/DOUBLEPOST]
Hocam bende youtube da eğitim videoları çektim, bu sesin ölü gibi gelme sorunu bendede var. Oyun oynuyorsan biraz yaşa be, canlı konuş. Uykumuz geliyor izlerken :D
kanka tek başımayım arkadaşlar gelecek o zaman görürsün şimdi boktanda olsa idare edelim

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O yerlere gelmiş kişiler de bu söylediğin herşeye sahip değiller. Hele ki diksiyon bence hiç önemli değil, en azından ben umursamam. Güzel anlattığı sürece problem olmaz, izlenir, eğlenceli anlatırsa sevilir, tavsiye edilir. Intro ve ses yapacak kişiler zamanla çıkacaktır zaten. İzleyiciler içinden biri çıkar tavsiye eder bunu bir eksiklik olarak görürlerse.