bu sisteme win 8 mi xp mi yakışır

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sistemim şu:
İntel pentium D 3 ghz çift çekirdek işlemci
2.5 gb ram
150 gb HDD
radeon hd6570 1 gb ekran kartı
Arkadaşlar sistemim 9 yıllık. bu sisteme win 8 32 bit mi xp pro sp3 32 bit mi daha iyi gider. Öncelerde xp kullanıyordum hiç sorun çıkmıyordu fakat bu sefer farklı bir şey denemek istedim. win 8 kasmazsa onu kurucam.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Windows 8'i çok önermem. Hem biraz karma karışık hemde bir hesap makinesine girmek bile işkence. Windows 7 ise daha pasit ve uygun. XP ise birçok yeni çıkan oyunu halen desteklememekte. Ama öte yandan XP Ramdan çok az götürmekte. Bana kalırsa uyun olan Windows 7 ... Tabi oyun oynamayacaksan XP (Güncel olarak).

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Windows 8'i çok önermem. Hem biraz karma karışık hemde bir hesap makinesine girmek bile işkence. Windows 7 ise daha pasit ve uygun. XP ise birçok yeni çıkan oyunu halen desteklememekte. Ama öte yandan XP Ramdan çok az götürmekte. Bana kalırsa uyun olan Windows 7 ... Tabi oyun oynamayacaksan XP (Güncel olarak).
XP işlemci kullanımı konusunda benim görüşümce Windows'un en büyük başarısıdır, oyun oynamak için gayet güzel bir seçenek.

turkomen2332

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Win Xp'in desteği çoktan bitti.Win 8 kurmalısın.
Yoksa sende mi xpye güncelleme geldikçe performans artışı olucak sananlardansın :) Yazılım güncellemeleri bankacılık işlemleri için önemli bir durumdur. Bankamatik ATMlerin altyapısı hala winxp'dir bu uyarı onlara yapılmıştır sizlere değil[DOUBLEPOST=1423998803,1423998704][/DOUBLEPOST]
XP işlemci kullanımında tabii ki iyi ama benim demek istediğim güncel olarak "Dying Light, Battlefield Hard Line) gibi oyunların XP sistemini kabul etmemesi, Çalışmaması

Pekala winxp için uyumlu hale istenilse getirilirdi. C++ v studio gibi ıbık zıbık run programlarıyla yapılırdı. Microsoft insanlardaki xp bağımlılığını yıkmak istiyor tek sebeb bu[DOUBLEPOST=1423998869][/DOUBLEPOST]
XP işlemci kullanımı konusunda benim görüşümce Windows'un en büyük başarısıdır, oyun oynamak için gayet güzel bir seçenek.
2002ye göre çok stabil bir sürümdür evet. Siz yeni tohumlarsınız xp ile win 98 arasındaki farkı anlayamazsınız. tam 2002 den 2004 e kadar win 98 kullanan ben 2004 yılında xpye geçtiğimde mutluluktan uçmuştum[DOUBLEPOST=1423998931][/DOUBLEPOST]
Evet başta baya karışık duruyor hatta babam şunu söylüyor ulan leptopun monster onca para döktük şuna bak şuna bune len ? Ama alıştınmı gayet her şey kolay oluyor win10da metro arayüzü kaldırılıyor win7deki güzellik tekrardan dönüyor

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar win8 size karmaşık geliyorsa Win 8.1 PRO yu kurun gerçektende bazı şeyleri koalylaştırıyor mesala sol alttaki yere basınca win 8de başlat menüsü çıkıyor bu biraz karmaşık geliyor ( aslında alışıyorsunda ) Win 8.1 ' de Win7nin arama çubuğunu koymuşlar gayet güzel tavsiye ederim .

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
XP dalga geçilecek bir işletim sistemi değil. O zamanlar dünyanın en hızlı ve görsel olarak en iyi yapılabilecek bir işletim sistemiydi. Tabi işletim sistemi üreten tek firme Microsoft Windows değildi. Ama XP yi çıkardıktan sonra diğer firmalar batmaya başladı çünkü dünyanın en iyi işletim sistemini yapmışlardı. Hala kullananlarda var desteği bitmesine rağmen. Fakat Windows 10 işletim sisteminin XP'yi artık geride bırakacağını düşünoyorum.

M

MUHDE

Ziyaretçi
İstediğini kur, ama 32 bit değil 64 bit...

Okuldan gelme kafası sanırsam :(
Konu sahibi arkadaşın 2 pucuh ramı olduğunu var sayarsak
64 bit ortalama 2 gb ramdan 1 gb boşta yiyor ise
2 pucuh gb ramdan 1.15 gb boşta yiyor diyelim onada (Hesaplamadı*)
Bunun tabi gerekli frameworkleri servis pekleri desek hadi 1,25 gb olsun boşta
Çoğu programın arkada açık kalan programlarınıda eklesek 1,30 gb desek
Ne kaldı konu sahibinin ramına :(

//Üstteki veriler win 7 64 bitin verileri olup win 8 64 bitte daha fetiş rakamlara çıkmaktadır :(
//Ayrıca xp de 64 bit çok fazla gereksiz olur xp çıktığı zamanlarda zaten 64 bit o kadar yaygın değildi çoğu program xp de 32 bit ile çalışıyor o yüzden gereksiz 64 bit xp de :(

---

32 bit xp veya win 7 kur ona oyun falan oynamayı amaçlıyorsan win 7 kur :(