Bunun neresi hack?

niyaziguzeldag

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
;

Bu video yüzünden mcsg den ban yedim o bunun hack ile ne alakası var video bugu yapmışlar geçen sene crackli bir hg de en son hack kullandım kafayı yiyecem beyler sizce bu videonun hack ile alakası var mı?

niyaziguzeldag

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kill aura mı nerde tam olarak soylermisin arkasına bakarak vuruyor dedigi yeri iyi izleyim vurmuyorum

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Hack kullandığı iddia edilen kişinin arkasın da kişiye onun arkasındaki şahıs vuruyor bunu fark edemeyince kill aura deniliyor.
Evet haklısın fakat o 1.6 nesil clientlerin özelliği.
1.5 zamanında ClickAimBot ve Forcefield vardı.
1.6 da bunların birleşmiş haline KillAura dendi.
O yüzden her killaura bir forcefield ya da clickaimbot dur.
[DOUBLEPOST=1424011635,1424011561][/DOUBLEPOST]
Kardesimsin videoyu iyi izle kill aura nerde var
Canım benim. Bir daha kill aura açma tamam mı ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hack kullandığı iddia edilen kişinin arkasın da kişiye onun arkasındaki şahıs vuruyor bunu fark edemeyince kill aura deniliyor.
Gerçi bir an ben de öyle düşünmüştüm madem hack kullanıyor neden NoKnockback ve NoSlowdown kullanmıyor.
KillAura kullanmadığı gerçeğini değiştirmiyor ama.
[DOUBLEPOST=1424011719,1424011653][/DOUBLEPOST]
Evet haklısın fakat o 1.6 nesil clientlerin özelliği.
1.5 zamanında ClickAimBot ve Forcefield vardı.
1.6 da bunların birleşmiş haline KillAura dendi.

O yüzden her killaura bir forcefield ya da clickaimbot dur.[DOUBLEPOST=1424011635,1424011561][/DOUBLEPOST]
Canım benim. Bir daha kill aura açma tamam mı ?

KillAura'da Click Aimbot olsaydı hedefe kitlenirdi ama kitlenmiyor. Dolayısıyla ForceField ya da ClickAimbot özelliğinin KillAura ile herhangi bir bağlantısı yok.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gerçi bir an ben de öyle düşünmüştüm madem hack kullanıyor neden NoKnockback ve NoSlowdown kullanmıyor.
KillAura kullanmadığı gerçeğini değiştirmiyor ama.
[DOUBLEPOST=1424011719,1424011653][/DOUBLEPOST]
KillAura'da Click Aimbot olsaydı hedefe kitlenirdi ama kitlenmiyor. Dolayısıyla ForceField ya da ClickAimbot özelliğinin KillAura ile herhangi bir bağlantısı yok.
1.5 de ***** clientinde click aim bot kitlenmiyordu ama ._.