Minecraft ilk Medieval Buildim

Nasıl Olmuş?

• Kullanılan toplam oy
    26

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bence güzel ama ben hep kutu evler yaparım yani fikrimi önemseme :(

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Terbiyeni takın düzgün konuş.
Biz ağzımızı bozunca mı terbiye aklınıza geliyor sincap bey :) O fare ağzını bozarken terbiyeniz neredeydi? :) Ha siz akrabasınız pardon, savunun birbirinizi :)[DOUBLEPOST=1424032468,1424032342][/DOUBLEPOST]
He laf dısında cinsel manada biseyler sokuyomus mesajı vermeye çalısıyosun anladım, dostum git aptal esprilerini annene babana yap benle laf sokusma, yada ailenede yapma seni gördüklerinde cem yılmaz gibi espri yapsanda gülmücekleri kesin..
16 yaşındaki liseli ergen mi diyor bunu :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz ağzımızı bozunca mı terbiye aklınıza geliyor sincap bey :) O fare ağzını bozarken terbiyeniz neredeydi? :) Ha siz akrabasınız pardon, savunun birbirinizi :)[DOUBLEPOST=1424032468,1424032342][/DOUBLEPOST]
16 yaşındaki liseli ergen mi diyor bunu :)
Ağzımı bozduğum yerleri gösterir misin? Ayrıca onun 16 yaşında olması onun utancı değil, senin zekanın 16 yaşındaki birinden daha az olması senin utancın.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzımı bozduğum yerleri gösterir misin? Ayrıca onun 16 yaşında olması onun utancı değil, senin zekanın 16 yaşındaki birinden daha az olması senin utancın.
Sen daha okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben senin sözlerinden mi bahsetmişim orada kekstra?
Ben zekamı üniversitede kanıtlamışım başka üniversiteden teklif alacak kadar zekam var en azından. Zekadan bahsederken onu nasıl kullandığınıza da dikkat etmenizi öneririm.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen daha okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben senin sözlerinden mi bahsetmişim orada kekstra?
Ben zekamı üniversitede kanıtlamışım başka üniversiteden teklif alacak kadar zekam var en azından. Zekadan bahsederken onu nasıl kullandığınıza da dikkat etmenizi öneririm.
Şu cümle de benden bahsetmedin değil mi?
Biz ağzımızı bozunca mı terbiye aklınıza geliyor sincap bey :) O fare ağzını bozarken terbiyeniz neredeydi? :) Ha siz akrabasınız pardon, savunun birbirinizi :)
Ayrıca diğer cümleyi diyorsan insanların yaşları ile dalga geçilmesine gıcığım sen eğer birini yaşı ile değerlendirirsen ben de tepkimi koyarım hiç kusura bakma.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu cümle de benden bahsetmedin değil mi?

Ayrıca diğer cümleyi diyorsan insanların yaşları ile dalga geçilmesine gıcığım sen eğer birini yaşı ile değerlendirirsen ben de tepkimi koyarım hiç kusura bakma.
ByMN1'den bahsetmiştim orada. Biri bana hakaret ederse o kişiyi, istediğim herhangi bir şeyi ile değerlendirebilirim. Senin hoşuna gitsin veya gitmesin ama kimi karşına aldığına da dikkat et. Çünkü her ay küfür sebebiyle banlanıp yeni hesap açan birinin yanında duruyorsun şu an.

Zekasını nasıl kanıtladıysa hemen baska yere transfer etme gereği duymuslar, gene bunun kullanırken dikkat etme derdide yok çünkü zeka yok :lol:
Başkasının başarısını kabullenememek, alay etmek (Aşağılık Duygusu)
İnternet üzerinden başkalarına hakaret etmek (Aşağılık Duygusu, Yetersiz hissetmek)
Sürekli tartışma çıkarma girişimlerinde bulunmak (Aşağılık Duygusu, Borderline ve Asosyallik)
Sadece nadiren arkadaşlık kurabilme dışında herkesten kendini soyutlama (Borderline ve Asosyallik)
Zekasını diğer insanların zekalarıyla hayalperest biçimde kıyaslamak (Psikoz, Egoist, Asosyallik)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ByMN1'den bahsetmiştim orada. Biri bana hakaret ederse o kişiyi, istediğim herhangi bir şeyi ile değerlendirebilirim. Senin hoşuna gitsin veya gitmesin ama kimi karşına aldığına da dikkat et. Çünkü her ay küfür sebebiyle banlanıp yeni hesap açan birinin yanında duruyorsun şu an.

Başkasının başarısını kabullenememek, alay etmek (Aşağılık Duygusu)
İnternet üzerinden başkalarına hakaret etmek (Aşağılık Duygusu, Yetersiz hissetmek)
Sürekli tartışma çıkarma girişimlerinde bulunmak (Aşağılık Duygusu, Borderline ve Asosyallik)
Sadece nadiren arkadaşlık kurabilme dışında herkesten kendini soyutlama (Borderline ve Asosyallik)
Zekasını diğer insanların zekalarıyla hayalperest biçimde kıyaslamak (Egoist, Asosyallik)
Küfür ettiğini gördüğüm de ona da karşı çıkarım. Benim meselem şu an onunla birlik olup seni dışlamak ve bir daha konuşmamak değil sadece laflarına dikkat etmeni söyledim konuyu uzatım buraya kadar gelmesini sağlayan sensin.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küfür ettiğini gördüğüm de ona da karşı çıkarım. Benim meselem şu an onunla birlik olup seni dışlamak ve bir daha konuşmamak değil sadece laflarına dikkat etmeni söyledim konuyu uzatım buraya kadar gelmesini sağlayan sensin.
Evet sürekli hakaret içeren profil mesajları atan da benim zaten. Bu tartışmayı çıkaran da uzatan da senin o amipsi arkadaşın. Ne dememi bekliyorsun nolur beni dışlamayın falan mı diyecektim? Sizin arkadaş ortamınıza girmeye falan mı çalıştım da bunu diyorsun :) Hiçbir ortama girmeye çalışmadım, denemem de öyle bir şeyi.
Bir cümlede 5 tane laf sokabilme yeteneğinide ekle oraya, istediğin gibi yan hesap aç banlan umrumda değil, lan değişik senin göz dağı vermendenmi korkucam ben? Ne egoist nede asosyal biriyimdir, kurduğum dostlukların sıkı olmasına dikkat ederim buda arkadas seviyeni epey düsürür, sonucta senin gibi insan çok var, senin gibilerinide pek takmayan biriyim, baktım bu havlıyo önce dilinden bikaç laf sokarm baktım gitmiyo kemik atar gönderirim ve o durumdasın.

Üstte insan yazmısın lan üstüne alınma sana demedim :D
Salak olduğunu oraya yazmamıştım ama hakikaten varmış biraz. Ben onları senin için yazmıştım. Her ay yeni hesap açıp banlanan sensin. Bu forumda başka hesabın da vardı senin.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet sürekli hakaret içeren profil mesajları atan da benim zaten. Bu tartışmayı çıkaran da uzatan da senin o amipsi arkadaşın. Ne dememi bekliyorsun nolur beni dışlamayın falan mı diyecektim? Sizin arkadaş ortamınıza girmeye falan mı çalıştım da bunu diyorsun :) Hiçbir ortama girmeye çalışmadım, denemem de öyle bir şeyi.

Salak olduğunu oraya yazmamıştım ama hakikaten varmış biraz. Ben onları senin için yazmıştım. Her ay yeni hesap açıp banlanan sensin. Bu forumda başka hesabın da vardı senin.
Onu arkadaşım olacak kadar tanımıyorum pek bir muhabbetimiz olmadı bu yüzden onu korumaya çalıştığımı düşünme. Dışlama mevzusuna gelince sen orada kimi karşına aldığına dikkat et ve kimin yanında durduğuna dikkat et deyince sanki biz birleşmiş ve seni dışlamaya çalışıyormuşuz gibi göründü sadece mevzunun böyle olmadığını söyledim. Hakaret içeren profil mesajlarını kimin attığını şu an cidden merak ediyorum açıklarsan sevinirim.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Önerileriniz İçin Teşekkürler. Modern Build Ve Klonlama (HerHangi Bir Oyunun Mapi vs. vs) Tarzı Buildler de Yapacağım :)