Driver Booster Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bazıları Bilir Driver Boosteri sürücü güncelleyici Arkadaşlar driver boosteri ekledim bana 27 güncel olmayan aygıt sürücüsü dedi arkadaşlar ben biraz korkmaya başladım eğer driver boosterde güncelleme butonuna basarsam bilgisayar çökermi yada tüm bilgiler silinirmi ekran kartı yanarmı bunları bana söylermisiniz BU KONUDA KORKUYOM !!?!?! :emin::emin::emin:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben 1 kere dayımın bilgisayarında Slim Drivers kullanmıştım. Sistem korsandı ve sistemi bozdu, internet kartı vb. bozuldu. Program açılmaz oldu. Recovery modunu da kapatmıştı.
Tavsiyem bu tür abuk subuk programları kullanmayın, girin üreticinin sitesine uygun olanını indirip kurun.

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır Ben Driver Boosters Diyom :/ Onu Kullandınmı Çünkü Oyunlarda Hep Kasıyo Buyüzden programı indirdim hatta programı açtığımda bütün driverlerın çok eski olduğunu söyledi ??[DOUBLEPOST=1424039878,1424039687][/DOUBLEPOST]Ne Yani Şimdi Araştırdım Driver boosterin yapımcısı ıobitmiş şimdi ıobittin sitesinden girip indirip kurarsam bi sorun çıkmaz demi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hayır Ben Driver Boosters Diyom :/ Onu Kullandınmı Çünkü Oyunlarda Hep Kasıyo Buyüzden programı indirdim hatta programı açtığımda bütün driverlerın çok eski olduğunu söyledi ??
Ben 1 kere dayımın bilgisayarında Slim Drivers kullanmıştım. Sistem korsandı ve sistemi bozdu, internet kartı vb. bozuldu. Program açılmaz oldu. Recovery modunu da kapatmıştı.
Tavsiyem bu tür abuk subuk programları kullanmayın, girin üreticinin sitesine uygun olanını indirip kurun.
Sürücüler ile kasma çok büyük oranda düzelmez. Yani %100 bir artış bekleme. Ancak sistemin hızlanabilir. Ve;

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam asıl sitesinden indirirsem bilgisayara bir halt olmaz demi <*

(Pardon Korkumdan Halt,Allah Belasını versin diye kelimeler kullanabilirim :( )

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Driver Booster henüz tamamlanmamış bir ürün. Ben arkadaşlarımın ve kendi bilgisayarımda kullandım. Dizüstü bilgisayarlarının çoğunda soruna sebep oluyor. Özellikle en yaygın sorun wireless sürücüsünü güncelledikten sonra internetin sürekli kesilip tekrar gelmesiydi. İkinci yaygın sorunlardan biriyse ekran kartını güncelledikten sonra görüntünün 640x480'de kitlenmesiydi.

Benim tavsiyem önce sistem geri yükleme noktası oluştur. Sonra güncellersin. Eğer sorun olursa sürücüleri sistem geri yükleme ile geri alırsın.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Driverlerin en güncel sürümleri en iyi performansta çalışmaz o tür programlar sisteminizin bir takım özelliklerine bakarak "aaaaaa adama bu lazım yükleyeyim hemen bunu" tarzında bir şey ile gidipte sizin kartınız ile en uyuşmayan şeyi alır yükler sonra "MAYINGIRAFT KIRAŞH VERİYOR" diye konular açarsınız o yüzden manuel yükleyin kartı alırken size onun için özel cd vermeleri lazım onlar ile yükleyin eğer vermediler ise aldığınız yerden isteyin :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Driverlerin en güncel sürümleri en iyi performansta çalışmaz o tür programlar sisteminizin bir takım özelliklerine bakarak "aaaaaa adama bu lazım yükleyeyim hemen bunu" tarzında bir şey ile gidipte sizin kartınız ile en uyuşmayan şeyi alır yükler sonra "MAYINGIRAFT KIRAŞH VERİYOR" diye konular açarsınız o yüzden manuel yükleyin kartı alırken size onun için özel cd vermeleri lazım onlar ile yükleyin eğer vermediler ise aldığınız yerden isteyin :(
CD'lerdeki eski oluyor*
bir şey olmaz :)
Bende olmadı yani -.-
Profilinize bakın, MCPH'ye giremiyorum.

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunlar kasıyor mesela ben ''7 Days To Die'' Oynarken kasıyor çok muhteşem ve olağnüstü ama kasyıor ne yapmam lazım oysa oyundaki ayarları düşürdüm :/

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Dediğim gibi eski olması mevzu değil yeni olupta çalışmayanlarda oluyor adamlar cd verirken o karta en uygun olan cd yi veriyorlar :(
Muhdecim, ah Muhdecim. Sürücüleri zaten senin kartına göre yapıyorlar. Uyumlu sürücüyü veriyor. Seçiyorsun kartını, serisini, modelini uyumlu sürücüleri bul diyorsun :'( :sad:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Her driver her işletim sistemine uymaz sergüncüğüm cahallığını konuşturma burada :(
Asıl sen "cahallığını", ve okuma bilmediğini bağrıyorsun Muhdecim. Ben her sürücü uyar demedim. Örnek olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gir. Bak oraya biraz, uyumlu olmayan sürücüyü zaten Nvidia yükletmiyor.