Hindiyiz , yeniyoruz :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Birkaç dakika önce youtubenin önerilen videolar kısmında şu video ilgimi çekti , açtım.
Ama asıl ilginç olan o değil :( Videonun 46. saniyesinde ki kadının söylediği şey (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) şunu anlamamı sağladı : En büyük keko Türkiye'de yaşamıyor :( (BU KONU MESAJ KASMAK VS İÇİN AÇILMAMIŞTIR , ŞÖYLE KONULARIN ALTINDA GEREKSİZ MESAJLAR ATMAYIN VE KAVGA ÇIKARMAYIN)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani Türkler diğer üke halkları tarafından barbar, cani olarak görülüyordu ? Ayrıca gururlandım ama ne bileyim bi eksiklik var mk
Alakası yok. Onlar nezaketen öyle söylüyorlar. Sen gidip birine benim ailem hakkında ne düşünüyorsun dersen ailen hakkında sana kötü konuşmaz zaten. Aynı şeyi araplar için de yahudiler için de yapıyorlar. Sevmiyorlar ama yüzüne karşı da eleştirmiyorlar.

Turkey(Hindi) kelimesi İngilizler tarafından ilk olarak türkleri aşağılamak amacıyla bir askeri yazışmada kullanılmıştır. Turquie gibi birşeydi orjinali yanlış hatırlamıyorsam Fransa hala Turquie kelimesini kullanıyor. Fransanın kullandığına benziyor ya da aynıydı.

Hindi esprisini sık sık yapıyorlar suyu çıktı artık.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alakası yok. Onlar nezaketen öyle söylüyorlar. Sen gidip birine benim ailem hakkında ne düşünüyorsun dersen ailen hakkında sana kötü konuşmaz zaten. Aynı şeyi araplar için de yahudiler için de yapıyorlar. Sevmiyorlar ama yüzüne karşı da eleştirmiyorlar.

Turkey(Hindi) kelimesi İngilizler tarafından ilk olarak türkleri aşağılamak amacıyla bir askeri yazışmada kullanılmıştır. Turquie gibi birşeydi orjinali yanlış hatırlamıyorsam Fransa hala Turquie kelimesini kullanıyor. Fransanın kullandığına benziyor ya da aynıydı.

Hindi esprisini sık sık yapıyorlar suyu çıktı artık.
Steamdan çıktımışşsın D: