- En iyi cevaplar
- 0
"(...) 2. Güncelle dediğim zaman hep aynı seçenek çıkıyor."1. Hoş geldin bende senin bu konuya damlamanı bekliyordum.
2. Güncelle dediğim zaman hep aynı seçenek çıkıyor.
1. Bilgisayarcıya sordum dediği şu. Onboard kasalara ram haricinde bir şey eklersen görmez. Aynı şeyi abim de dedi.
2. yapabileceksem nasıl yapacağım? Nvidia ekran kartı olur mu? olursa hangisini önerirsin?
1. OpenGL yüklemeye çalıştığımda bol arıza vermişti. cs 1.6 da aimbot bile kullanamıyorum.
2.Shader desteği ne alaka anlamış değilim.
Nedir acaba o güncelle dediğinizde çıkan şeyler? Nasıl guncellediginizi merak ettim bu yorumunu görünce.
Onboard kasa dediğin? Onboard kart üzerinde yani anakarttaki Yonga manasına gelir. Bunun en basitçe ifade şekli tümleşik ve Paylaşımlı ekran kartıdir. Ayrıca ben kasamdan ekran kartını cikarirsam ana karttaki (yenilerinde işlemciye kaymış durumda ama neyse) Onboard grafik işlemcisini kullanmak zorunda olurum. Ayrıca Onboard kasa diye bir tabir olmaz Onboard ekran kartı olur Onboard ses kartı olur Onboard ethernet kartı olur ama Onboard kasa olmaz zaten dediğim gibi board kart demek kart üzerindeki kasa gibi mantıksız ve saçma bir deyiş olur bu. Ayrıca pci e. Sahibi her anakarta ekran kartı takılır. Tabi sistemin 11 yıldan eski ise onu çöpe atmalısın bu standartlar yoktur çünkü. Ayrıca işlemcini belirtmelisin. Kötü işlemciye iyi ekran kartı takarsan çok verimsiz olur (bottleneck) yani ikisinin arasında uçurum olmaması lazım.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Son düzenleme: