çoban_yıldızı16
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Laptopum sarj almiyor neden 4 yillik laptop.suan mobille giriyom onerilirinizi bekliyom asus laptop sarj almiyor
Onun disinda.tamda pre icin para biriktirmistim.bilgisayarcıya götür derim.
O parayı şarj aletine vereceksin .___.Onun disinda.tamda pre icin para biriktirmistim.
FotoLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1424173690,1424173449][/DOUBLEPOST]mobil oldugundan bir b o k yapamayom kb
formatla bir şey olmazFormat at.
Biliyorum, dalga geçiyorumbiz alalı casper nirvana 6 ay falan oldu bizdede jarj makinesi takılı olmassa çalışmıyor mersine gittim kuzenim bilgisayarı bu duruma getirmiş acaba ne yapabilirim[DOUBLEPOST=1424178428,1424178309][/DOUBLEPOST]
formatla bir şey olmaz
servise gönderdik ama malesef bir şey yapamadı aynı sorunBiliyorum, dalga geçiyorumEğer yeni almışsan servise göndermeyi dene
Evet mesela termal macun. O yüzden Notebook'unuzu 20 C° den serin yerlerde saklayınız.Hiçbirşey durduk yere bozulmaz.
0.99 TL'den Başlayan Fiyatlarla .___.Evet mesela termal macun. O yüzden Notebook'unuzu 20 C° den serin yerlerde saklayınız.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yetkili servis kaç haftaya yapıyordu acaba?0.99 TL'den Başlayan Fiyatlarla .___.
Parayı Gösterirsen 1 Haftada Yaparlar.Bazen 1 Aya Anca GeliyorYetkili servis kaç haftaya yapıyordu acaba?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk