- En iyi cevaplar
- 0
-42 tabii ki
Windows kullan mıyormusunne İfşsua alttarafı bir soru sordum ödev olup olmadığını nerden biliyorsun anlamıyom ?
Pardon internete bakıp bakmamak sanamı sorulacak ?!!?!?!?![DOUBLEPOST=1424205182,1424205059][/DOUBLEPOST]
Resmen Alttarafı bir soru sordum içine ettiniz yahep iftira yorumlar atıyonuz. eğer bu ödev olsaydı şunu bilinki şu siteye atmazdım gidip ödev sitelerine atardım bu ne diye ?
Windows kullan mıyormusun![]()
Sordum zatenbelki linux veya mac kullanıyor? onlar da bilgisayarbunlar da olabilir. veya pardus kullanıyordur. ille windows şart değil.
Yok öyle bir şey çıkar onu aklından kandırmışlar seniOnu bunu bırakın da 62 buldum![]()
İşlem önceliğini 5.sınıfta anlatıyorlar pülüzödev değilki bu bi arkadaşım sordu çokmu biliyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1424204628,1424204584][/DOUBLEPOST]
Hoca Daha Böyle İşlemli Konulara Geçmedi Nerden Biliyon !![DOUBLEPOST=1424204792][/DOUBLEPOST]
Şimdi beğensene Ödevini Yaptırıyor diyen kişinin yorumunu Bu Sitedeki Kişilerin %90 ı kendini çok bilmiş zannediyor daha o konulara geçmedik !!
Demekki sen daha 5.sınıf değilsin.yoo hoca öğretmedi şu an. ve öğretecek bir kanıtta yok :/
Kendin kabul ettin 5.sınıf olduğunuyo 5.ci sınıfım ama öğretmedi hoca sordum yok dedi bilmiyom ve bu konuyu unutalım
o [HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG] lafının copyright ı benim5. sınıf olduğun için kimse seni kötülemiyorki zaten. Kimse yaşın küçük diye seni kötüleyemez ama laflarının yaşı küçük diye senle dalga geçer, kötüler pislik yapar; haklıdırda. Benimde kız kardeşim var, 4'e gidiyor, mc oynuyor, sitelerde takılıyor. Kimse kardeşime yaşından dolayı bulunduğum ortamdan git diyemez. İstemiyorsa kendisi ortamı terk eder. Yoksa ben gelir o ortamı fakarım. Kısacası bırak seni beğenmeyen insanlar ayrılsın siteden. *Never give up
Hayır sen değilsin asıl copyrigth John Cena.o [HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG] lafının copyright ı benimlütfen her never give up yazısında @rayandu06 diye etiketlersen...