30-10+10 -8*9 nun cevabı kaçtır

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne İfşsua alttarafı bir soru sordum ödev olup olmadığını nerden biliyorsun anlamıyom ?

Pardon internete bakıp bakmamak sanamı sorulacak ?!!?!?!?![DOUBLEPOST=1424205182,1424205059][/DOUBLEPOST]
Resmen Alttarafı bir soru sordum içine ettiniz ya :( hep iftira yorumlar atıyonuz. eğer bu ödev olsaydı şunu bilinki şu siteye atmazdım gidip ödev sitelerine atardım bu ne diye ?
Windows kullan mıyormusun :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ödev değilki bu bi arkadaşım sordu çokmu biliyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1424204628,1424204584][/DOUBLEPOST]
Hoca Daha Böyle İşlemli Konulara Geçmedi Nerden Biliyon !![DOUBLEPOST=1424204792][/DOUBLEPOST]
Şimdi beğensene Ödevini Yaptırıyor diyen kişinin yorumunu Bu Sitedeki Kişilerin %90 ı kendini çok bilmiş zannediyor daha o konulara geçmedik !!
İşlem önceliğini 5.sınıfta anlatıyorlar pülüz :(

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yo 5.ci sınıfım ama öğretmedi hoca sordum yok dedi bilmiyom ve bu konuyu unutalım[DOUBLEPOST=1424213313,1424213278][/DOUBLEPOST]ayrıca 5 .ci sınıf olduğumun kanıtı sabah 6 buçukta kalkıp 7 de servise biniyom

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet 5.ci sınıfım noolmuş :?[DOUBLEPOST=1424213448,1424213371][/DOUBLEPOST]şurda gerçeği konuşyom zaten siteden ayrılacam

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
5. sınıf olduğun için kimse seni kötülemiyorki zaten. Kimse yaşın küçük diye seni kötüleyemez ama laflarının yaşı küçük diye senle dalga geçer, kötüler pislik yapar; haklıdırda. Benimde kız kardeşim var, 4'e gidiyor, mc oynuyor, sitelerde takılıyor. Kimse kardeşime yaşından dolayı bulunduğum ortamdan git diyemez. İstemiyorsa kendisi ortamı terk eder. Yoksa ben gelir o ortamı fakarım. Kısacası bırak seni beğenmeyen insanlar ayrılsın siteden. *Never give up
o [HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG] lafının copyright ı benim :( lütfen her never give up yazısında @rayandu06 diye etiketlersen...