OYUN İCİ ÖZEL PARA + OYUN PARASI İLE VIP ALMA /// PARA BİRİMİ : NETHER YILDIZI OLABİLİR ORNEK

Fatsa52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Ali
Size Bügün Serverinizde Playerlere Vıp Gibi Satabileceginiz Yada Özel Para Kasma Yerleri Ekliyerek Parayı Düşürttürebileceginiz Bir Skript Vericem İsteyen Özelden Yazsın Veririm.

Özellikleri
/RSPara Yazarak Alabilirsiniz (Tabi Size Göre Değiştiricem Misal /OyunParası Komutunuda Yapabilirim tabii ki)
İsterseniz /VIP GoldVIP /VIP EmeraldVIP /VIP DiamondVIP Yazarak Kendi Belirlediginiz Fiyata Oyuncular Kastıklari Para ile Ücretsiz VIP Alabilirler Buda Serveri Daha Güzel Yapabilir.
İSTERSENİZDE KÖYLÜ TAKASİNDA KULLANDIRABİLİRSİNİZ

KÖYLÜ TAKAS İCİN GEREKEN PLUGİN : KEEPSHOPERS PLUGİN

MOB / BOSS / KASILMA ALANİ MOBU FLN YARATMAK İCİNDEN DÜŞENİ AYARLAMAK İCİN PLUGİN:CMOB PLUGİN

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Naber "Skyaes" Sözde Bu Skript'i Sana Para ile kodlamıştım.Aradan 2 ay Geçti.Para Nerde Para?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
evet bunun gibi komutlari değiştirerek baska komutlaride ekliyebilirsiniz :D İSTEYENE VERİYORUM :D yapamayan varsa gelir yaparim :D
Bunu Sana 2 TL Karşılığında Ratso Survival mi neydi Onun İçin Kodlamıştım.Parasını Ödemeden Paylaşmanda İLGİNÇ! doğrusu -_-

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Skyaes Serveri Bana SATMISTI ORDA BULUP DEĞİŞTİRDİM SORUCAKTIM CEVAP VERMEDİ SATTİKDAN SONRA
Bu Hesabıda mı verdi? Çünkü O Konuyuda O AÇMIŞTI!.

Kardeşim.Bu Tür Yalanları Yutmuyorum."Bebe" Değilim.Beni Salak Yerine Koyma.Zaten Skype'ye Ne Zaman Girsem Direk "Uzakta"ya alıyorsun.
Neyse Bu Tür Skript Çokta Önemli bir şey Değil.Ama Yinede Şunu Bilmeni İsterim 7 yaşındaki abiten farkın yok!

Fatsa52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /RSPara:
    usage: &aYapimci:/Fatsa52
    permission: rs.para
    permission message: &cGerekli Yetkiniz Yok! &7- &aYapimci: Fatsa52
    trigger:
        give 64 175 with name "&eRSPara" to player
        send "&6&l[&eRS Para&6&l] &b%player% &3Adli Oyuncuya 64 RS Para Verildi! &aYapimci: Skyaes / Fatsa52" to player

command /VIP <text>:
    usage: &aYapimci: Fatsa52
    permission: rs.vip
    permission message: &cGerekli Yetkiniz Yok! &7- &aYapimci: Fatsa52
    trigger:
        if arg-1 is not "GoldVIP" or "EmeraldVIP" or "DiamondVIP":
            send "&6&l[&eRS Para&6&l] &cHatali Kullanim! &3Kullanimi; &e/VIP <GoldVIP,EmeraldVIP,DiamondVIP>" to player
        if arg-1 is "GoldVIP":
            if player has 100 175 with name "&eRSPara":
                remove 100 175 named "&eRSPara" from the player
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &3Basari Ile GoldVIP Oldunuz!" to player
                execute console command "/playsound random.levelup %player% - - - 100 2 100"
                execute console command "/manuadd %player% GoldVIP"
            else:
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &cHata! 100 RSPara'ya Sahip Degilsiniz!" to player

if arg-1 is "EmeraldVIP":
            if player has 200 175 with name "&eRSPara":
                remove 200 175 named "&eRSPara" from the player
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &3Basari Ile EmeraldVIP Oldunuz!" to player
                execute console command "/manuadd %player% EmeraldVIP"
            else:
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &cHata! 200 RSPara'ya Sahip Degilsiniz!" to player

if arg-1 is "DiamondVIP":
            if player has 300 175 with name "&eRSPara":
                remove 300 175 named "&eRSPara" from the player
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &3Basari Ile DiamondVIP Oldunuz!" to player
                execute console command "/manuadd %player% DiamondVIP"
            else:
                send "&6&l[&eRS Para&6&l] &cHata! 300 RSPara'ya Sahip Degilsiniz!" to player