Team Real...! |•| Yeni Youtuber Teamı |•|Alımlar Başladı

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Millet
Bugün Sizlere Yeni açılmıs Olan Teamımızı Tanıtacagım
Team Real Nedir ? Yenir mi ?
Team Real Youtubede İşini Hakkıyla Yapan Fakat Hakettiği Yerde Olmayan Kanallara Yardım Amaçlı Kurulmuştur Tek Amacımız Takım Arkadaslarımızı Daha iyi Takımlara Girmelerine Yardımcı Olmak (Team Poteyto Team Emerald vb....)
Kurucular
Oyun Keşif Ve Odun Oyuncular İsimli Kanalların Sahibi Yiğit Ve Ayberk'tir
Asıl Kanallar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

<Teame Katılmak İçin Gerekenler>
•En Az 10 Video
• +50 Abone
•Videolarınızın Ve Sesinizin Kalitesi
•Konuşma Tarzınız(Küfür,Çocukca Hareketler vb ...)
Katılmak İçin

Linkinden İstek Atabilirsiniz İyi Günler
(Onur Kırıcı Ve Aşağılayıcı Sözler Rapor Edilecektir)

Team Link:
[DOUBLEPOST=1424274395,1424273719][/DOUBLEPOST]+

Son düzenleme:

Garrosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
10 video ve+50 abone diye şart koşmuşsun ama kendin 1 video bile çekmemişsin, milleti sömürmeye yer arıyorsun resmen.
Kanal adıda saçma zaten. Ayrıca soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz., her kelimeninde baş harfini büyük yapma.

Kesin daha fazla hata vardır ama yazını okumadığım için bilmiyorum.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahaha Güldürdünüz Kanalım
[DOUBLEPOST=1424291692,1424291643][/DOUBLEPOST]Ayrıca Takım Adına Önerin Varsa Soyle Kardesim[DOUBLEPOST=1424291784][/DOUBLEPOST]
10 video ve+50 abone diye şart koşmuşsun ama kendin 1 video bile çekmemişsin, milleti sömürmeye yer arıyorsun resmen.
Kanal adıda saçma zaten. Ayrıca soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz., her kelimeninde baş harfini büyük yapma.

Kesin daha fazla hata vardır ama yazını okumadığım için bilmiyorum.
Rapor edildin dostum

Garrosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaşa 23 yazmışsın kanalına baktım, sesi tam oturmamış ergenin tekisin. Maksimum 13-14 yaşında falansın, hadi abisi hadi, kenardan kenardan.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam kargaşaya gerek yok olan ikinize olucak. Arkadaş bir konu açmış o kadar. Neyse asıl sorum Takım arkadaşlarınıza nasıl yardım ediyorsunuz?

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam kargaşaya gerek yok olan ikinize olucak. Arkadaş bir konu açmış o kadar. Neyse asıl sorum Takım arkadaşlarınıza nasıl yardım ediyorsunuz?
Bizim +1000 +2000+3000 Aboneli Arkadaslarımız Var Hem O Sayede Hemde Kanal Tanıtım Videosu Çekerek Yardımcı oluyoruz[DOUBLEPOST=1424323890,1424323778][/DOUBLEPOST]
Yaşa 23 yazmışsın kanalına baktım, sesi tam oturmamış ergenin tekisin. Maksimum 13-14 yaşında falansın, hadi abisi hadi, kenardan kenardan.
Fotoğrafını Atarmısın Bu Arada Çok Büyükte Değilim BAş Harfleri Büyük Yazma Alışkanlıgım Var Yaşım 17 Kuzeykent Anadolu Lisesi 3. Sınıf öğrencisiyim Egolarınla Seni Başbaşa Bırakıyorum Hadi Kolay Gelsin Konunun İçine S*çtın Tebrikler![DOUBLEPOST=1424323927][/DOUBLEPOST]
Yabancı Bir Grafiker Fotoğrafı Kendim Yapmadım

Garrosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bizim +1000 +2000+3000 Aboneli Arkadaslarımız Var Hem O Sayede Hemde Kanal Tanıtım Videosu Çekerek Yardımcı oluyoruz[DOUBLEPOST=1424323890,1424323778][/DOUBLEPOST]
Fotoğrafını Atarmısın Bu Arada Çok Büyükte Değilim BAş Harfleri Büyük Yazma Alışkanlıgım Var Yaşım 17 Kuzeykent Anadolu Lisesi 3. Sınıf öğrencisiyim Egolarınla Seni Başbaşa Bırakıyorum Hadi Kolay Gelsin Konunun İçine S*çtın Tebrikler![DOUBLEPOST=1424323927][/DOUBLEPOST]
Yabancı Bir Grafiker Fotoğrafı Kendim Yapmadım
Neden olur olmadık sitelere fotoğrafımı atiyim? Bu arada senin Anadolu lisesine girmen imkansız.
Doğduğun yıl 1 yaşında olmassın, lise 3'e gidiyorsan 16 yaşındasındır.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Kardesim İnanmaz İsen inanma Senin Edebiyatını,Felsefeni dinlemek zorunda Değilim Konuşma Şeklime Yazma Şeklimede karışamazsın git Başka çöplüklere Hadi Bakalım