Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar.
İnsan psikolojisi hakkında araştırma yaparken YouTube'da Korzay Koçak'ın bi' videosuna rastladım.
İlgimi çekmişti, açtım izledim. Çok hoşuma gitti. İnsanları çok iyi bir şekilde bilgilendiriyor.
Fakat şöyle bir şey var. Böyle hipnotizm, mentalizm konulu videoların altında şöyle saçma yorumlar oluyor:
Ne kadar zamanında bunlar gibi aynı düşüncelere sahip olsam da, biraz mantık ve biraz araştırma ile bu düşüncelerin ait olduğu yerin çöplük olduğunu anladım.
Şimdi herkes dürüst olsun. Mutlaka, bir yerde "666, Pentagram, Illuminati üçgeni" gibi sembolleri görseniz,
"İLLUMİANTİ BEYLER BEYNİMİZİ YIKAMAYA ÇALIŞIYOR" dersiniz. Dürüst olun. Mutlaka dersiniz. Ben de dedim.
Fakat belki bu konudan sonra bu düşünceniz değişecek.
Başlayalım.
Bilinçaltı(subliminal) mesajlar kısaca, bilinçaltına gönderilen mesajdır.
Bilinçaltı, şu anda kullandığımız "bilinç"ten milyon kat daha güçlüdür.
Bilinçaltımıza ne sokarsak, beynimiz onu gerçek hayata işleyecektir.
Subliminal mesajların amacı bilinçaltımıza saldırıp, oraya birkaç gereksiz şey sokup çektiripgitmektir.
Fakat, bu doğru mu?
Bu bilgi doğru değildir. Bilinçaltınızı tek etkileyen şey "düşünceleriniz"dir.
Bilinçaltınızı etkileyen şey o suubliminal saçmalığı değil, "düşünceleriniz"dir.
Yüzyıllardır kuş sesinin insanı rahatlattığı düşünülür.
Bu düşünce sayesinde kuş sesi duyduğumuz zaman bi' rahatlama hissederiz.
Bu mantıkla o illuminatimsi sembollerin de bizi etkilediğini düşünürz.
Çünkü bu şekilde öğrendik.
Kısacası arkadaşlar;
Hiçbir şey bilinçaltınızı kolayca ele geçiremez. Hele sadece bir ses, ya da bir görüntü ile. İmkansız gibi bir şeydir.
Bilinçaltınızı siz kontrol ediyorsunuz! BAŞKALARI DEĞİL!
İnsan psikolojisi hakkında araştırma yaparken YouTube'da Korzay Koçak'ın bi' videosuna rastladım.
İlgimi çekmişti, açtım izledim. Çok hoşuma gitti. İnsanları çok iyi bir şekilde bilgilendiriyor.
Fakat şöyle bir şey var. Böyle hipnotizm, mentalizm konulu videoların altında şöyle saçma yorumlar oluyor:
Ne kadar zamanında bunlar gibi aynı düşüncelere sahip olsam da, biraz mantık ve biraz araştırma ile bu düşüncelerin ait olduğu yerin çöplük olduğunu anladım.
Şimdi herkes dürüst olsun. Mutlaka, bir yerde "666, Pentagram, Illuminati üçgeni" gibi sembolleri görseniz,
"İLLUMİANTİ BEYLER BEYNİMİZİ YIKAMAYA ÇALIŞIYOR" dersiniz. Dürüst olun. Mutlaka dersiniz. Ben de dedim.
Fakat belki bu konudan sonra bu düşünceniz değişecek.
Başlayalım.
Bilinçaltı(subliminal) mesajlar kısaca, bilinçaltına gönderilen mesajdır.
Bilinçaltı, şu anda kullandığımız "bilinç"ten milyon kat daha güçlüdür.
Bilinçaltımıza ne sokarsak, beynimiz onu gerçek hayata işleyecektir.
Subliminal mesajların amacı bilinçaltımıza saldırıp, oraya birkaç gereksiz şey sokup çektiripgitmektir.
Fakat, bu doğru mu?
Bu bilgi doğru değildir. Bilinçaltınızı tek etkileyen şey "düşünceleriniz"dir.
Bilinçaltınızı etkileyen şey o suubliminal saçmalığı değil, "düşünceleriniz"dir.
Yüzyıllardır kuş sesinin insanı rahatlattığı düşünülür.
Bu düşünce sayesinde kuş sesi duyduğumuz zaman bi' rahatlama hissederiz.
Bu mantıkla o illuminatimsi sembollerin de bizi etkilediğini düşünürz.
Çünkü bu şekilde öğrendik.
Kısacası arkadaşlar;
Hiçbir şey bilinçaltınızı kolayca ele geçiremez. Hele sadece bir ses, ya da bir görüntü ile. İmkansız gibi bir şeydir.
Bilinçaltınızı siz kontrol ediyorsunuz! BAŞKALARI DEĞİL!