Bunlar da mı tesadüf?(!)

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1871-1919 yıllarında Almanya ile Britanya'nın -düşman olmalarına rağmen- milli marşlarının aynı melodiye ve yakın anlamlara sahip olması,
Alman Komutanların kalpak takması,
Sovyet arkeologların Cengiz Han'ın mezarını açtığı gün Barbarossa Harekatı başlaması,
Hitler ve Napolyon'un 145 yıl arayla hükümdar olması, Rusya'ya saldırması ve yenilmesi,
Hitler'in ilk aşkının Yahudi olması,
Michael Jackson'un durup dururken ölmesi,
Osmanlı'nın sadece 20. yüzyılda acaip toprak kayıpları yaşaması,
Tesadüf mü? Hepsi mi?

@B35T14 @Zurinqun @zombiespaceman1 @Laloww_ @Laloww @KebapDefender @RedIsBack[DOUBLEPOST=1424460697,1424460553][/DOUBLEPOST]@aklıllıminecraft @SudeGirl10

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sovyet arkeologların Cengiz Han'ın mezarını açtığı gün
Öyle bir şey yok NTV'de belgeselini izledim 20 Kişi Cengiz Han'ın mezarını araştırmaya gitti ve hala bulunamadı orasını nereye açıyorlar?

Adamlar tam tepeye tırmanıcaklar toprak kaydı koskoca ağacın altından bir küp altın çıktı! Bir sürü eşya çıktı kemer tokaları miğfer zırh parçaları kılıçlar falan.Ve en çok mezarın bulunduğu bölgeye zaten mezarla alakalı bir isim verilmişti her halde çünkü orada ki bütün taşların hepsi mezar taşı gibi duruyordu ve yüzlerce taş vardı araştırıldı fakat bir kaç tarihi eser dışında hiçbir şeye rastlanılmadı bir kaç mezar hariç tabi onlar da Cengiz Han'ın mezarı değildi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Neyi ima ettiğini açık açık söyleseydin keşke konu içeriğinde.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yok NTV'de belgeselini izledim 20 Kişi Cengiz Han'ın mezarını araştırmaya gitti ve hala bulunamadı orası nereye açıyorlar?
Onun gibi birşeydi, mezarın üstünde ''Mezarımı açan benden daha kötü bir işgalciyi salacaktır.'' yazıyormuş. Ondan sonra Sovyet pert by (H)itler[DOUBLEPOST=1424461028,1424460993][/DOUBLEPOST]@Miyooo

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Onun gibi birşeydi, mezarın üstünde ''Mezarımı açan benden daha kötü bir işgalciyi salacaktır.'' yazıyormuş. Ondan sonra Sovyet pert by (H)itler[DOUBLEPOST=1424461028,1424460993][/DOUBLEPOST]@Miyooo
Dostum Cengiz Han'ın mezarı cidden hala bulunamadı çünkü Cengiz Han'ın kendi sözleri var 2 tepe var 1 ağaç var ve öldüğümde beni oraya gömün ama bunu hiç kimse bilmesin diyor ve bu taa kaç yıl önce yani bu zamana kadar O tepeler depremde yok olmuş olabilir toprak kayması yzüünden şekil değiştirmiş olabilir ağaçtan zaten ser kalmaz + bütün tepeler ağaç dolu imkansız mezarını bulmak mübareğin. Araştırırsan belgeseli google da belki bulursun ve izlemeni öneririm çok ilginç anlar yaşıyor adamlar.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Cengiz Han'ın mezarı cidden hala bulunamadı çünkü Cengiz Han'ın kendi sözleri var 2 tepe var 1 ağaç var ve öldüğümde beni oraya gömün ama bunu hiç kimse bilmesin diyor ve bu taa kaç yıl önce yani bu zamana kadar O tepeler depremde yok olmuş olabilir toprak kayması yzüünden şekil değiştirmiş olabilir ağaçtan zaten ser kalmaz + bütün tepeler ağaç dolu imkansız gibi mezarını bulmak mübareğin.
O zaman yazan mezarda değildir ama her şekilde tesadüf olamaz hepsi.

• Beğen
Reactions: DIO

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0